Онлайн Обучение със Сертификат от Международната Организация

- реклама -spot_img

За Първи Път в България-Онлайн Обучение със Сертификат от Международната Организация за Професионалисти при Хранителни Нарушения IAEDP с Партньорството на Асоциация УНИКАЛ

IAEDP (International Association of Eating Disorders Professionals) в сътрудничество с Първата Българска Асоциация за Хранителни Разстройства-Асоциация УНИКАЛ, като техен официален Международен Клон за България, представят сертификат с образователно предназначение: Обучение с Международна Квалификация в Сферата на Хранителни Нарушения от 1 юни 2017г. посредством онлайн обучителната си платформа.

Онлайн обучителните модули ще са достъпни за обучаващите се от следните или сходни професии: психолози, лекари, диетолози, психиатри, консултанти, медицински сестри, терапевти, социални и младежки работници, учители, педагози, кинезитерапевти, спортни треньори, танцови и фитнес инструктори, с минимум бакалавърска степен или студенти в процес на обучение.

Официален Сертификат: „Асоцииран Сътрудник в Сферата на Хранителни Нарушени към IAEDP“ – Международна Асоциация за Професионалисти при Хранителни Разстройства се получава при успешното завършване на четирите онлайн обучителни модули включващи преведени на български уебинари: базов, медицински, диетичен и психологичен, с тестове след всеки.

Важно е да знаете, че още при записването си за обучението автоматично получавате и членство към IAEDP, като това членство предоставя значителни допълнителни придобивки и възможности за професионално израстване и сътрудничество. Обучените курсисти атоматично стават част и от Партньорската Мрежа на Асоциация УНИКАЛ, която предоставя възможности за супервизирана практика посредством информиране, насочване и подкрепа на лица с хранителни нарушения и множество допълнителни професионални ползи посочени на сайта на организацията.

Всичко това е възможно посредством Международният Клон на Международна Асоциация за Професионалисти при Хранителни Разстройства (IAEDP), официално представляван от Първата Българска Асоциация за Хранителни Разстройства-Асоциация УНИКАЛ: www.bia-unikal.org, чиито дейности включват обучение, превенция, информиране и консултиране за студенти, специалисти, лица с хранителни нарушения, родители и близки.

Председател на Международният Клон е д-р Елисавета Павлова, която е координиращ обучител на това Международно Обучение, първата в България лицензирана като специалист при хранителни нарушения към IAEDP. Тя е психолог-консултант с над 8 год. опит в сферата на проблеми с хранене и тяло, от които 2 год. в Канада, лектор на семинари и уебинари, обучител в сферата на нарушено хранене в Онлайн Академия „Емоции & Хранене“ към Асоциация УНИКАЛ. Освен това д-р Павлова е и първата в България-сертифицирана като консултант IE-PRO в Подхода Интуитивно Хранене към Американската Международна Организация Intuitive Eating Professionals.

Стартирането на Обучението е на 1 юни 2017 г., а крайния срок за записване: 31 май.
За повече информация, посетете сайта на Асоциация УНИКАЛ: www.bia-unikal.org
За контакт и записване, изпратете имейл на: student.unikal@gmail.com

- реклама -spot_img