НОВО НАЧАЛО ЗА РОДА ВЪЛЧЕВИ?

- реклама -

 

POSTERS-vlado_2Смъртта на Фатих ще бележи завинаги Йордан и Азра и ще се окаже последното непреодолимо препятствие пред тяхната любов. Ще получи ли тяхната история своя щастлив завършек или пътищата им завинаги ще се разделят, зрителите ще разберат от Епизод 9 на българската сага „Дървото на живота”.

Три години ще изминат от „кървавата сватба” на Йордан и Азра, преди отново да се пренесем в живота на видинския род. Годината е 1912 и потъването на Титаник по особен начин ще отекне и в дома на Вълчеви. Синовете на Петруна са поели по своя път. По улиците на града преминава първият автомобил, собственост на Панто Вълчев. Панто е новият господар на града, но слуховете за злоупотреби във фабриката са на път да помрачат безоблачното му щастие. Йордан търси път обратно към семейството си, а Христо се издига в социалистическата организация. Илия изгаря в любовта си към Божура и дълго преглъщаните обиди.

Какви нови катаклизми е подготвила съдбата за семейството? Ще намерят ли Вълчеви път един към друг? Епизод 9, „Дървото на живота”, неделя, 28 април, 20:00. 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -