Нов проект по БНТ1- риалити шоу.

- реклама -spot_img

  “Кастинг” търси 10 нови лица, които ще участват в актьорско съревнование, но само един от тях ще спечели голямата награда – роля в нов сериал, който БНТ ще продуцира през 2012 година.

Кастингите за участие в риалити формата:
10 януари Велико Търново – „Интерхотел Велико Търново”;
12 януари Варна – „Гранд Хотел Димят”;
14 януари Бургас – „Хотел Аква Бургас”;
16 януари Пловдив – „Дедеман Тримонциум Пловдив”;
18, 19, 20  януари  София – Хотел „Родина”;
Начален час на кастингите – 10:00 часа. За участие се допускат както непрофесионалисти, така и професионални актьори. Кандидатите трябва да имат навършени 16 години. Тези, които са във възрастта 16-18 години, трябва да носят нотариално заверено съгласие от родителя-настойник или да бъдат придружени от него.
В 17 епизода, 8 от които на живо и 9 на запис ще се представи процеса на търсене и намиране на ново лице за българското кино. Предаването ще срещне публиката с големите звезди на нашите филми, ще припомни незабравими сцени от тях, пресъздадени с нова и съвременна чувствителност. „Кастинг” ще даде реален шанс един от 10-те финалисти веднага след приключването на формата да влезе в роля от новия сериал на БНТ. Останалите 9 финалиста ще получат изключителна популярност и възможност да бъдат забелязани от режисьори и продуценти. „Кастинг” е един документален и случващ се на живо сериал, който ще покаже  отвътре как се създава „магията кино”.

- реклама -spot_img