Ние и градът представя Затворените общества

- реклама -

„Ние и градът” представя Затворените общества

Тази неделя предаването „Ние и градът” ще търси отговор на въпроса кои са затворените общества и къде се намират те?

Гост в студиото е Свилен Ноев, фронтмен на една от най-популярните рок групи у нас „Остава”. През какви общества и стилове е преминал той и какво си спомя за местата за музикални срещи и концерти в миналото? Свилен смята, че днес интернет променя затоворените общества и начина, по който музиката стига до феновете. Музикантът Росен Захариев – Роко ще разкаже как фестивалите събират различни хора от различна порода.

В новата рубрика „Лицата на града” кулинарният гуру Ути Бъчваров ще ни разведе из София и малко познатите места в града.

Втори гост в студиото е поетът и културолог Ясен Атанасов. Заедно с Кирил ще разискват темата защо и как се появяват затворените общества? С „Лайфстайл навигатор” младите дизайнери Йелена Кесич и Боян Петрушевски ще ни кажат как изглеждат представителите на породата „мол хора”, какво означава да си роб на модата и как се обличат българите.

И не на последно място – най-новата рубрика, изцяло посветена на снимки с най-интересните места и моменти от живота в града – „През твоя обектив”.

 

„Ние и градът” е тази неделя от 11.00 ч. по БНТ 1.

- реклама -