НЕНЧО БАЛАБАНОВ С РЕЖИСЬОРСКИ ДЕБЮТ

- реклама -

НЕНЧО БАЛАБАНОВ

КАЧИХА “РОНАЛ ВАРВАРИНА” В ИНТЕРНЕТ ЗА СВОБОДНО ГЛЕДАНЕ

Талантливият имитатор на Бойко Борисов – Ненчо Балабанов, освен изключителен актьор и имитатор, се оказа креативен режисьор и умел преводач. Той е режисьор на дублажа на пълнометражния анимационен филм “Ронал Варварина”, в който участват актьори като: Милица Гладнишка, Вилма Карталска, Камен Асенов, Николай Пърлев, Петър Върбанов, Георги Иванов, Николай Петров, Антоанета Георгиева, Христо Димитров и много други изключителни професионалисти в дублажното изкуство.

Филмът в оригинал е на датски автори и е инспириран като визия от албум на MANOWAR. Продуцент на българската версия са “ПроФилмс студио”. Днес филмчето тръгна официално в интернет за свободно гледане.

“Кастингът си го правих само аз и успях да избера супер готини актьори за ролите, режисирайки ги с огромно удоволствие“, споделя Ненчо Балабанов. Той разказа още, че в превода на български, който е направил самостоятелно, се е постарал да омекоти езика максимално, за да е по-подходящ и за по-невръстна аудитория.

Главният герой във филма е Ронал, който със своята смотана прическа и кльощави ръце, не е точно фаворитът сред дамите. Но когато злият Лорд Волказaр отвлича неговото племе и ги превръща в роби, Ронал е този, който трябва да събере кураж и да спаси племето си. Преди това, обаче трябва да събере армия, а пред стените на Крепостта на Злото зад него стоят само плиткоумният бард Алберт, Занда – ултра секси жена-воин и метросексуалният елф Елрик.

„Във филма има уникални попадения, страхотно чувство за хумор както за тийнейджъри, така и за възрастни. Интересни моменти имах с всички актьори, но най-вече с Милица Гладнишка, която трябваше да се превъплати в Кралицата на амазонките и да пресъздаде хипер сексуалната си героиня само с гласа си“, споделя още Балабанов, който освен всичко друго е и гласът на Барда и Злия магьосник в лентата.

“Ронал Варварина” е един уникален продукт с безкрайно чувство за хумор, понякога пикантен, невероятно забавен и увлекателен филм. Става за гледане и рано сутрин, и късно вечер!”, препоръча в заключение Ненчо Балабанов.

 

 

- реклама -