Орлин Павлов с песен за Коледа

- реклама -

Орлин Павлов с  песен за Коледа

В навечерието на Коледа Орлин Павлов записа коледна песен.Заедно с него в продукцията  участват и най-малките възпитаници на  детско шлагерно студио ДА” от Варна , които са на възраст между 4 и 6 години .

“Коледен звън” е заглавието на песента по музика Доно Цветков, текст Райна Пенева, аранж.Красимир Илиев.Но това не е първата песен, на този екип създал в последните години детски хитове с милиони посещения в you-tube/”Ало, слънчице”, “Роклята на мама” и др./

Орлин изпя брилянтно и баладата за деца „Лунна лодка“ в  албума “Слънчева дъга” от песни на Доно Цветков по стихове на Райна Пенева.

Всъщност сътрудничеството между певеца и   композитора-продуцент  Доно Цветков е отпреди близо 15 години, когато Орлин беше вокалист на група “Каффе”.В същото време Цветков менажираше българските поп и рок изпълнители за едни от най-престижните конкурси  по света и заедно с Орлин  пътуваха за фестивали като: “Златният Елен”/Румъния/, “Малта ТВ Сонг  фестивал”/Малта/, “Зренянин”/Сърбия/., “Златен талант”/Грузия/ и др.

“Когато написах  песента веднага си помислих , че  Орлин е изпълнителят, който ще я представи възможно най-добре, интелигентно, актьорски и с  много топлота. И той го направи, но публиката ще е тази, която ще прецени най-добре “-сподели Цветков.

 

 

- реклама -