Неделя, 22 януари, 17:30 ч., гости на Цветанка Ризова ще бъдат: Васил Иванов, Влади Въргала, Стоян Мавродиев и Волен Сидеров

- реклама -spot_img

Какво се случи след излъченото миналата неделя разследване на Васил Иванов за ромски клан, който се занимава с така наречените телефонни измами – има ли последствия и за кого? Върху какво работи Васил в момента и какво събра на метри от МВР разследващият екип на Нова телевизия, актьора Влади Въргала и измамник с особен прякор? За новите разкрития на журналистите от „Разследване” – неделя в 17.30 ч.

В края на поредната седмица, в която мрачните прогнози на анализаторите за хода на кризата през 2012-та преобладаваха, Цветанка Ризова ще разговаря с председателя на Комисията за финансов надзор. Възможна ли е алтернатива на сегашната правителствена политика ще каже авторът на първата икономическа програма на ГЕРБ Стоян Мавродиев.

Защо депутатите от „Атака” посрещнаха новия президент с плакати „Плевнелиев – избран с измама” и в какво се състои измамата? Лидерът на националистите Волен Сидеров ще отговори на призива на все още законната си съпруга Капка да подаде оставка, ще коментира слуховете за нова вълна напускащи парламентарната група, която на практика ще я изпрати в миналото. И още – за трудните отношения в партията в момента, за грешките, допуснати в миналото, както и за пътя напред.

„На четири очи” с Цветанка Ризова – неделя, 17.30 ч.

 

- реклама -spot_img