Неделя, 22 януари, 17:30 ч., гости на Цветанка Ризова ще бъдат: Васил Иванов, Влади Въргала, Стоян Мавродиев и Волен Сидеров

0
35

Какво се случи след излъченото миналата неделя разследване на Васил Иванов за ромски клан, който се занимава с така наречените телефонни измами – има ли последствия и за кого? Върху какво работи Васил в момента и какво събра на метри от МВР разследващият екип на Нова телевизия, актьора Влади Въргала и измамник с особен прякор? За новите разкрития на журналистите от „Разследване” – неделя в 17.30 ч.

В края на поредната седмица, в която мрачните прогнози на анализаторите за хода на кризата през 2012-та преобладаваха, Цветанка Ризова ще разговаря с председателя на Комисията за финансов надзор. Възможна ли е алтернатива на сегашната правителствена политика ще каже авторът на първата икономическа програма на ГЕРБ Стоян Мавродиев.

Защо депутатите от „Атака” посрещнаха новия президент с плакати „Плевнелиев – избран с измама” и в какво се състои измамата? Лидерът на националистите Волен Сидеров ще отговори на призива на все още законната си съпруга Капка да подаде оставка, ще коментира слуховете за нова вълна напускащи парламентарната група, която на практика ще я изпрати в миналото. И още – за трудните отношения в партията в момента, за грешките, допуснати в миналото, както и за пътя напред.

„На четири очи” с Цветанка Ризова – неделя, 17.30 ч.

 

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.