Ирен Онтева, Милен Цветков и Рафи Бохосян гости в „Станция Нова”

- реклама -

Извънредна новинарска емисия с водещ Николай Дойнов ще проследи церемонията по встъпването в длъжност на новоизбрания президент

 Как да се предпазим от кражби и какво не трябва да прави един президент? Това са само част от темите, които зрителите на Нова ТВ ще могат да видят в „Станция Нова” тази неделя, 22 януари. Неделният блок ще открие „Почивна станция”, където Витомир Саръиванов ще стартира с въпроса „Измерва ли се щастието в пари?”. Заедно с него по темата ще говорят Светлана Василева и Мариана Маринова. Веднага след това Ирина Сарачинова ще покани в студиото Ирен Онтева и Таня Карабелова, за да коментират трябва ли да бъде забранено секциото по желание. Бизнесдамата Ваня Червенкова и най-известният ключар в София ще посъветват зрителите как да се предпазят от кражби, а финал на неделното издание на „Почивна станция” ще поставят Стефан Щерев и Милен Цветков с темата за интернет хейтърите и омразата като начин на живот.

Зрителите на Нова ТВ ще станат свидетели на официалната церемония по встъпване в длъжност на новоизбрания президент на България Росен Плевнелиев. От 10.55 ч. извънредна новинарска емисия с водещ Николай Дойнов ще проследи случващото се на площад „Св. Александър Невски”, а от мястото на събитието ще предава репортерът на Нова ТВ Косара Михалкова.

В „Съдебен спор” зрителите ще чуят историята на жена, чийто съсед я наводнява. Защо обаче той отказва да оправи теча и до какви заплахи стигат двамата съседи? Силно музикално присъствие ще има в рубриката „Съпругите”. Сред гостите ще бъдат първият победител в българския „X Factor” Рафи Бохосян, който ще разкаже какво се случва след победата, както и Сашка Васева и новата й дуетна половинка Станислав с подробности около новото им съвместно парче. Рубриката „Най-добрата майка” ще бъде посветена на историята на майка, която не спира да вярва, че синът й – млада надежда на „Левски”, но останал неподвижен след катастрофа – някой ден отново ще тича по футболния терен.

 

Президентската тема ще намери своето продължение и в „Последно 10”, където Стефан Щерев и Яна Грудева ще търсят 10-те неща, които не трябва да прави един президент.

- реклама -