Национална лотария подсигури бъдеща майка

- реклама -

Momichetata_na_Nacionalna_lotariaНационална лотария подсигури бъдеща майка с детски надбавки за 55 години

 Общо 92 235 лева  раздаде предаването „Национална лотария“ в ефира на Нова телевизия

 

 Тази седмица млада дама с две деца от град Гоце Делчев ще се радва на чисто нов автомобил от играта „Щастливата монета“ на Национална лотария. Мария Костадинова заедно с Юлиян Тодоров и Йордан Йорданов бяха избрани тази събота в специален жребии да участват в първата по ред игра на предаването. 25-годишната Мария обаче се оказа по-големият късметлия и вече може да се похвали с нова кола. Все още няма книжка, но пред екипа тя споделя, че веднага ще се запише на шофьорски курс. „Пожелавам на всички да играят и да изпробват късмета си“, развълнувано пожела Мария на всички участници в Национална лотария.

 Във втората по ред игра на Национална лотария – „Сейфове“, участие взеха Здравка Савова и Чанко Чанев. Господинът е родом от Стара Загора и е учител по физическо възпитание и спорт, а дамата е от Пазарджик и се занимава с онлайн търговия на мобилни апарати и аксесоари. Въпреки своя ритуал за късмет, който Чанко показа на Захари Бахаров, той първи отвори двата знака Х и си тръгна от шоуто с 2000 лева. Здравка спечели от сейфовете 11 500 лева, след което тя взе решение да отвори едно от куфарчетата на момичетата на Национална лотария и така удвои своята награда на 23 000 лева. 27-годишната щастливка очаква първото си дете през ноември месец и беше изключително щастлива от своята игра. Спечелената сума от Национална лотария тя ще вложи в подготовката за бъдещото си дете, както и ще помогне финансово на семейството си.          

 

Големият късметлия, който тази седмица опита късмета си срещу сферите в играта „MEGA JACKPOT” на Национална лотария и голямата награда от 140 000 лева, се казва Силва Коджоманян. В момента дамата работи в Регионална здравна инспекция Пловдив като главен специалист-анализатор. Силва вече може да се похвали с 15 000 лева, които ще инвестира в образованието на сина си, който тази година е абитуриент. „Пожелавам на всички да играят и да не се отказват от своя късмет“, сподели тя след края на своето участие при водещия Захари Бахаров.      

  От играта „Специален шанс“ в студиото, своята награда  на стойност 2000 лева получи Йолина Йорданова от град Разград. Двама щастливци пък се радват  на своите моментни печалби от билета на Национална лотария – „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“, а именно Христинка Георгиева от град Камено (5 000 лева) и Дилко Дилков от с. Малорад, който си спечели Toyota Yaris.    

  Тази седмица общата сума раздадена в предаването Национална лотария е точно 92 235 лева.

 Ако и вие искате да сте на мястото на печелившите е нужно само да си набавите билет на Национална лотария – „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“. Очакват ви много парични и страхотни предметни печалби! Сега имате възможност да опитате своя късмет и с билета „Сделка или не“. С него може да се радвате на награди от 3 до 100 000 лева, като освен това се крие и участие в жребиите за Специални телевизионни игри „Сделка или не“ за 500 000 лева и 1 МИЛИОН лева.       

 На всички участници в „Национална лотария“ напомняме, че имат страхотния шанс да спечелят един от двата нови испански автомобила в „Специален шанс“.

 От 11 май до 8 юни всеки регистриран непечеливш билет може да донесе на участниците в играта чисто нова кола.  


Единият автомобил отново ще бъде за “Най-големия карък”, т.е за участника, който регистрира най-много непечеливши билети. Другият автомобил ще бъде изтеглен чрез жребий сред всички регистрирали поне 1 непечеливш билет, т.е ще отиде при „Най-големия късметлия“ в играта. 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -

„Чаплин“ се качва на сцената на НДК на 14 октомври

За пръв път на 14 октомври в зала 1 на НДК, софийската публика ще стане част от изключително събитие в рамките на Европа –...

Борисов: При оставка няма да има диалог с Радев, а ще дойдем под прозорците му

Правителството няма да подава оставка, а протестите се подхранват от извънпарламентарните партии, които загряват на пистата за изборите. Това заяви премиерът Бойко Борисов при...

Граждани освирката Румен Радев пред авиобазата “Граф Игнатиево” – 24.09.2020

Материалът Граждани освирката Румен Радев пред авиобазата “Граф Игнатиево” – 24.09.2020 е публикуван за пръв път на НОВИНИ.

Борисов: България взе правилните мерки срещу COVID-пандемията

България най-бързо и адекватно реагира и на здравната, и на икономическата заплаха от COVID-пандемията. Мерките ни започнаха да действат отрано и обхванаха много хора....

Кaквo ознaчава имeтo Влaдиcлaв?

Нa 24 ceптeмври пoчитaмe пaмeттa нa Cвeти Влaдиcлaв Cръбcки. Ето нещо любoпитно зa хoрaтa, кoитo ce кaзвaт Влaдимир, Влaдимирa, Влaдo, Влaдкo, Влaдиcлaв. Кaквo ознaчава имeтo Влaдиcлaв? 1....

Ден 77: От нас зависи какво ще се случва в България

За 77-ми пореден ден се събраха недоволни граждани на антиправителствен протест в центъра на София, предаде репортер на БГНЕС. Исканията на протестиращите остават...