Национална лотария

- реклама -

Национална лотарияПредаването “Национална лотария”

подари мечтаното жилище на стойност 200 хиляди лева

Даниела Павлова от Пловдив спечели луксозно обзаведен апартамент,

в размер на 109 квадрата, в центъра на София

Мечтаният апартамент на невероятната стойност от 200 хиляди лева е поредната грандиозна награда, спечелена в играта „Национална лотария” в ефира на Нова ТВ. Най-голямата награда в предаването до този момент – изцяло обзаведено луксозно жилище в центъра на София, получи късметлийката Даниела Павлова, на 29 години от град Пловдив. До града под тепетата пътува водещият Захари Бахаров, заедно с екипа на предаването, за да отведат лично Даниела и семейството й до тяхното ново жилище в София.

Национална лотарияДамата работи като продавач – консултант в магазин, а с голямата награда се сдобива по време на празниците, в деня преди Коледа. Когато Даниела отива да плати сметката на телефона си, вижда билетите на касата и купува един от тях. Във в същата вечер тя изтрива билетчето и в първия момент не може да повярва на очите си – три еднакви символа „Ключ“.

Даниела е семейна и има детенце на седем години, което определя като най-голямото щастие в живота си. До този момент тя живее в маломерен апартамент в Пловдив със семейството си. Благодарение на „Национална лотария” обаче, в бъдеще всички те ще се наслаждават на чисто новото си просторно жилище, в размер на 109 квадрата, в центъра на столицата.

„Национална Лотария“ се излъчва всяка събота от 19.30 часа по Нова ТВ. Всеки участник си тръгва с гарантирана печалба от минимум 500 лева. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва да закупят лотариен билет на „Национална лотария“, да спечелят „Участие в жребии за ТВ игри“, да регистрират кода на печелившия билет на сайта wwww.7777.bg или на телефон 0700 42 100 и да стискат палци да бъдат изтеглени от специалния жребий, който ще ги отведе в студиото на шоуто.
Билети на „Национална лотария“ могат да бъдат закупени в търговската мрежата на Globul, Germanos, Internity, Еврофутбол, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол и ЕКО, касите на Easy Pay, Fastpay, CrediTour и T post.

- реклама -