Наистина любов

Наистина любов

Наистина любовЗрителски мисли

Коментари

 

Няма нищо по-приятно събота следобед да заспиш пред телевизора, докато гледаш „120 минути“ (БТВ). И нищо по-неприятно, да се събудиш час по-късно, от рекламата на кренвирши Бони/Пони. След този шок дори жълтата жилетка на Миро от първото издание на „Наистина любов“ няма значение.

А както се казваше в една реклама, „… че то същото като другото“. „Наистина любов“ си е като „Море от любов“. Не че това има някакво значение. Хора всякакви. Нищо чудно, че има и такива, които обичат да гледат как други се обичат. Рано е да се каже дали Миро е правилният избор и доколко това ще направи „Наистина любов“ по-добро от „Море от любов“. Но така или иначе той е единствената новост и със сигурност това ще се отрази добре.
Трогателният старт с предложение за брак, последван от историята на едно изключително (че чак подозрително) приятно семейство може би ще вдъхне сили на целия екип и този път ще се справят много по-добре. Рано е още за коментари, но никога не е рано за надежди. Наталия Симеонова понатрупа опит и вече ще е непростимо да има нисък рейтинг.
Но, така или иначе, едно е важно, че предаването не започна с Лясковец и не завърши с Украйна или полу изчезналия самолет.
Явно Наталия е над тези неща. Иначе едва ли ще й е трудно да намери в Лясковец поне една влюбена двойка, която вече може да се обича без притеснение.
Но, оставяйки иронията настрана, една добра движеща сила за това ново старо предаване е идеята екипът да проявява творчество и да поднасят изненада и на двете страни в любовната история, различна от разни награди, осигурени от рекламодатели. Филмчето с децата от втората история всъщност беше силният старт на „Наистина любов“.
А Миро?
Той определено може повече от това, което показа.
Но развитието предстои. За любителите на любовните истории подробностите нямат значение. А всички останали ще сме доволни, че БТВ пощадиха събота късен следобед и не планираха поредния турски сериал. Или не се разнищват драматично-истерични теми, които те карат да се чувстваш виновен, че въпреки това си щастлив, че живееш в родината си.

Въпреки това не трябва да се прекалява и съботната вечер да продължава с “Предай нататък”.

- Advertisement -