Movember

- реклама -

 

Diva Dance School превърна Витошка в арена за стрийт-денс спектакъл, които се случи в подкрепа на благотворителната инициатива Movember. Пред погледите на случайни минувачи над 150 танцьори изскочиха от всички страни, за да изпълнят в синхрон цялата хореография от вселенския хит на корееца PSY – “Gangnam Style”. Шоуто бе организирано от Diva Dance School – танцовите школи за деца и тийнейджъри на DIVA BALLET, които репетираха стъпките с всички, които се записаха в социалните мрежи и се осмелиха да се включат. В стилистиката на кампанията Movember всеки от участниците беше с мустаци, макар и някои картонени. В продължение на цял месец децата и тийнейджърите бяха подготвяни за днешния спектакъл, не само за да се забавляват, а и за да окажат подкрепа на своите дядовци, бащи и роднини, както и да ги насърчат и те да подкрепят движението.
„Мовембър е събитие, което си заслужава да подкрепим. Направихме специална фотосесия с лицата на DIVA BALLET, а за този FLASH MOB в продължение на няколко седмици репетиции на над 150 човека от 7 до 35 годишна възраст. Това е нашият начин да подкрепим инициативата и да провокираме хората по един артистичен, забавен и непринуден начин да обърнат внимание на една сериозна тема.“
Movember има за цел да привлече общественото внимание към един от важните проблеми на мъжкото здраве – рака на простата. Кампанията стартира в началото на ноември и това бе едно от множеството съпътстващи събития, които по забавен начин алармират обществеността за изключително сериозния проблем, който инициативата засяга.  

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -
Previous articleBig Brother
Next articleЗелената линейка