Момчетата от „Акага” признаха: Полудяваме!

- реклама -spot_img

„Полудяваме“ е новата песен на великолепните музиканти, които са истински майстори на лятното звучене през цялата година. Наистина няма по-сигурен начин да си оправим настроението от стила на „АКАГА”. Неслучайно последният им проект се нарича Libido Project, посветен на страстните емоции и лежерните нощи. „Полудяваме”, като част от музикалния проект на „АКАГА” и Quarto Quartet беше представен на 17-ти юни в НДК, в програмата на „Салон на изкуствата- 2016г.” Песента е в модерното Brasil 66 течение, характерно с автентичното си боса нова звучене.
В „Полудяваме” неслучайно музикантите се спират за вокали на три бъдещи актриси от класа на проф. Лунгов в НАТФИЗ: „Харесах гласовете на Гери, Теди и Патрисия, защото внасят истинска непринуденост и лятно безгрижие в проекта. Звучат Brasil 66, а сценичното им присъствие действително ни пренася на пясъка в Копакабана.” – каза Краси от „АКАГА” и допълни, че заглавието „Полудяваме” е признание за това, че всеки мечтае да направи поне една лудост през лятото.

Музиката и текста са на Краси Куртев,а типичното плажно звучене идва от аранжимента на Мишо Шишков, Иван Пенчев и „АКАГА”.

Очаквайте се до края на месец юли и видеоклипа към „Полудяваме”.
Акага

- реклама -spot_img