Мистерията Еньовден и на 8 април

8_april_Misteriata_EniovdenЗа първи път български спектакъл напълни най-голямата зала у нас

„Мистерията Еньовден“ на Нешка Робева с нова дата – 8 април 2014 година

 

 „Мистерията Еньовден“ е първият български спектакъл, напълнил зала „Арена Армеец“ в София. Събитието беше посетено от 9 000 души, станали част от премиерата на представлението. Зрителите аплодираха талантливата треньорка на крака и бисът продължи над половин час. Повече от 9 месеца бяха нужни за подготовка на грандиозния проект.

 Първата дата от новата година, на която ще се изиграе спектакълът, е 8 април 2014 година, а мястото отново е зала „Арена Армеец“, София. Всяко следващо шоу ще бъде различно и много по-вълнуващо. През 2014 година към всички участници ще се присъедини и бенд, който ще изпълнява музиката на живо. Кой ще е следващият град, които ще бъде домакин на момичетата и момчетата на Нешка Робева, очаквайте да разберете скоро.

 Спектакълът „Мистерията Еньовден“ разказва легендата за един от най-мистичните български празници. Разкрива красивата история за любовта, сблъсъка между доброто и злото, старото и новото. Образите на самодивите и змейовете се докосват, потопени в тайнството на огромната сияйна луна. „Мистерията Еньовден“ е приказка за красотата на народните традиции и вярвания, каквито са били в древното минало, каквито са съхранени до днес и каквито ще бъдат утре.  

 Вълшебството на спектакъла „Мистерията Еньовден“ показват  трупата на NeshkaАrt, най-добрите ни състезатели по акробатика, художествена и спортна гимнастика, танцьорът Метин Енимехмедов и момчетата от брейк денс формация „X-ENERGY CREW“. Народните песни се изпълняват от Деси Добрева и Валерия Момчилова – Мона, хард-рок частта от Звездомир Керемиджиев – Звезди, а рап музиката от събраните специално за шоуто –„Хората от гетото“. Глас на спектакълът е големият български актьор – Васил Михайлов.

- Advertisement -