TV 1000 и Viasat с несравними предложения

Viasat Nature

Viasat NatureПразниците по TV 1000 и Viasat:

 Тази Коледа, Viasat History ще ни подари вълшебно пътуване до Флоренция с премиерата на „Архивите на Медичите“ на 25 и 26  декември от 16:00 чaса. TV 1000 ще ни разтопи с романтичната комедия „Нежност“ на 25 декември от 17:00 чaса. Viasat Explorer ще ни забавлява в коледния следобед на 25 декември от 16.10 чaса с „Как функционира това?“, а в същия ден Viasat Nature ще ни направи съпричастни на „Голямото спасяване на пингвини” от 16.30 часа.

 Какво ни очаква през 2014 година?

Viasat Explorer: Броени дни след началото на новата 2014 година Viasat Explorer тръгва на вълнуващо пътешествие с поредицата „Как функционират градовете“. Кои са най-оригиналните, а дори и нестандартни инженерни идеи по целия свят ще разберем на 6 януари, точно в 22:00 часа.

Януарското пътешествие продължава с „Призраци от автоморгата”, със стартова дата само ден по-рано, 5 януари, където екип от специалисти възстановяват автомобили, а всеки от тях трябва да стане отново точно такъв, какъвто е бих при създаването си преди десетилетия.

Viasat Naturе: Новата година ще се окаже екзотична, защото каналът ще покаже Дивата природа на Нова Зеландия – от 20 януари, с природни картини, напомнящи алпийска Швейцария, тропическите гори на Борнео и високите върхове на Андите – и всичко това на група от острови с размера на половин Франция.

Viasat History: ще започне 2014, като върне времето назад, за четвъртия сезон на „Ферма в епохата на Тюдорите”, с премиера 20 януари в 21:00 часа. „Тайните на миналото”, от 12 януари, няма да останат в предходната 2013, защото вторият сезон на тази поредица идва, за да промени гледната ни точка за миналото, а в резултат на това, и разбирането ни за настоящето.

 Новата година TV1000 започва със „Съмнения“, с премиерата на филмовото заглавие  на 6 януари, точно в 21.00 часа. Дни по-късно каналът ще покаже още една премиерна продукция, високо цененият от критиците „Момчето в раираната пижама“, на 13 януари в 21.00 часа.

 

- Advertisement -