Милион и две усмивки от Ненчо Балабанов

- реклама -

Ненчо Балабанов

 

С „Милион и две усмивки“ Ненчо Балабанов и Сандра Петрова

ще будят децата всяка сутрин през уикендите от екрана на БНТ

Ново детско предаване тръгва по БНТ1 от тази събота. „Милион и две усмивки“, което е наследник на обичаното от близкото минало предаване „Милион и едно желания“ ще се излъчва ​сутрин ​всеки уикенд от 7:00 до 9:30 ч​аса.

Водещи ще са популярните актьори Сандра Петрова и Ненчо Балабанов, който нашумя като най-добрият имитатор на премиера Бойко Борисов.

В пилотното издание за малчуганите, освен интересните материали и забавни скечове, са предвидени и анимационни филмчета, а специални гости на Ненчо и Сандра ще бъдат талантливите деца от вокална група „Смехорани“.

„Получава се голяма веселба, защото има много деца, които са изключително зареждащи“, описва процеса на заснемане на епизодите ​от​ предаването водещият Ненчо Балабанов. Самият той също има малък син ​ – Боги​, а желанието му да радва децата го подтиква да изучи майсторството и на кукловодството.

Самото име на предаването също не е подбрано случайно – то символизира милионите усмивки на малките зрители, както и усмивките на двамата водещи.

- реклама -