Внимание! Нова измама в метрото?!

Това нова измама ли е? Вижте какво сигнализира член на фейсбук групата Люлин:

‎Anton Melqkov‎
„Група, на някой случвало ли му се е? И моля ви, ударете по едно споделяне, нека повече хора го видят това, за да не продължи тая схема или каквото е там.


Вчера ситуацията се е разиграла пред очите на приятелката ми в метрото. Минават контрольорите и на някакъв човек, на годините на родителите ми, са му казали, че не се е чекирал, че последното му чекиране е от преди цяла седмица и че сега трябва да им даде 20 лв и да слезе на спирката, пък каратата те му я прибират (? ) и след два дни може да си я получи някъде по сградите на СГТ. Човекът съответно почва да се разправя, че си се е чекирал и че как може да не се е чекирал от седмица, като всеки ден си пътува с метрото.


В тоя момент скача жената до него и му казва, да не си дава картата, защото на нея и се случило същото неотдавна. Пак се оказва, че „не се била чекирала“, ония я нахокали, тя се шашнала – дала им 20 лв и картата си. Отишла след два дни до въпросната сграда, за да си прибере поне картата и изведнъж ония й казват, че такава карта няма при тях .
Бе и до тука добре, да кажеш случило се, обаче се оказва, че и останалите хора наскачали срещу контрольорите и още двама – трима се обадили, че й на тях им се е случило същото – пак така отчела машинката, че няма чекиране.“

Какво да мислим? Как да коментираме? Били ли сте свидетели на такава ситуация? Познавате ли хора, които са преживели това? Пише ни, коментирайте.

Start typing and press Enter to search