Внимание! Нова измама в метрото?!

- реклама -spot_img

Това нова измама ли е? Вижте какво сигнализира член на фейсбук групата Люлин:

‎Anton Melqkov‎
“Група, на някой случвало ли му се е? И моля ви, ударете по едно споделяне, нека повече хора го видят това, за да не продължи тая схема или каквото е там.


Вчера ситуацията се е разиграла пред очите на приятелката ми в метрото. Минават контрольорите и на някакъв човек, на годините на родителите ми, са му казали, че не се е чекирал, че последното му чекиране е от преди цяла седмица и че сега трябва да им даде 20 лв и да слезе на спирката, пък каратата те му я прибират (? ) и след два дни може да си я получи някъде по сградите на СГТ. Човекът съответно почва да се разправя, че си се е чекирал и че как може да не се е чекирал от седмица, като всеки ден си пътува с метрото.


В тоя момент скача жената до него и му казва, да не си дава картата, защото на нея и се случило същото неотдавна. Пак се оказва, че “не се била чекирала”, ония я нахокали, тя се шашнала – дала им 20 лв и картата си. Отишла след два дни до въпросната сграда, за да си прибере поне картата и изведнъж ония й казват, че такава карта няма при тях .
Бе и до тука добре, да кажеш случило се, обаче се оказва, че и останалите хора наскачали срещу контрольорите и още двама – трима се обадили, че й на тях им се е случило същото – пак така отчела машинката, че няма чекиране.”

Какво да мислим? Как да коментираме? Били ли сте свидетели на такава ситуация? Познавате ли хора, които са преживели това? Пише ни, коментирайте.

- реклама -spot_img