ТОП 20 за маркови парфюми

маркови парфюмиНАЙ-ПРЕДПОЧИТАНИТЕ МАРКОВИ ПАРФЮМИ 

Електронната търговия се развива все повече и повече. Това е добре и за търговците – по-малко разходи на време и средства, което дава възможност за конкурентни цени, и за потребителите – купуваме си каквото е нужно по-бързо и на по-разумни цени. Поради тези факти или не само, онлайн магазините започват малко по-малко да диктуват и модата.

Марковата козметика и основно скъпите парфюми винаги са били израз на луксозен подарък. Марковите парфюми са предпочитани от мъже и жени и това не само няма да се промени, а и надпреварата става все по-голяма. Световно известните марки, предлагащи качествени парфюми, изкарват на пазара все по-нови и необичайни аромати. Инвестират все повече средства в лабораторни опити, за да се открие поредния провокиращ аромат и да се превърне в най-модерния и предпочитан парфюм.

Модата в ароматите се диктува все повече и от онлайн магазините за козметика. Едно от доказателствата за българския онлайн пазар за ухания е класацията на http://bg-parfum.info  Топ 20 парфюми за Коледа.

Ето какво определиха клиентите за най-предпочитани маркови парфюми:

Carolina Herrera 212 VIP EDP за жени 90ml

Christian Dior J`adore L`or дамски парфюм 40ml

Dolce and Gabbana The One EDT за жени 75ml

Giorgio Armani Acqua Di Gio мъжки парфюм 200ml

Nina Ricci Premier Jour EDT за жени 100ml

Paco Rabanne 1 Million EDT мъжки парфюм 100ml

Paco Rabanne Lady Million дамски парфюм 80ml

Thierry Mugler Alien дамски парфюм 80ml

Bvlgari Omnia Coral парфюм за жени 65ml

Chanel No 5 парфюм за жени 100ml

CHLOE EDP парфюм за жени 100ml

Christian Dior Fahrenheit за мъже 100ml

Giorgio Armani Code за жени 75ml

Givenchy Ange ou Demon парфюм за жени 100ml

Givenchy Gentlemen Only мъжки парфюм 100ml

Gucci by Gucci за жени 100ml

Hugo Boss Baldessarini за мъже 90ml

Paco Rabanne Invictus парфюми за мъже 100ml

Versace Bright Crystal за жени 90ml

Versace Crystal Noir за жени 90ml

 

Тук  ТОП 20 за маркови парфюми може да се убедите сами.

В случай че  нямате предпочитания или не знаете какъв парфюм да си поръчате, независимо дали става въпрос за вас или за подарък, то следвайте тази класация и прочетете представянето на съответния парфюм. Марковите аромати винаги са актуални, съблазнителни и манипулират емоционално. Ето защо не се притеснявайте и оставете колебанието, когато избирате парфюм. Търсете посланието на аромата. Това, обаче, е въпрос на въприятие. А и, както знаем, всеки качествен парфюм променя по различен начин аромата си на всяко тяло. Така че безкрайните вдишвания на различни парфюми, напоени на листчета, са доста излишни. Объркването на възприятията са неминуеми още след втория помирисан аромат, а и няма как да се усеща по един и същи начин парфюм върхе плът и върху картонче. И колкото и да звучи нехайно, една такава класация на маркови парфюми може да е доста по-обективна от личното съприкосновение с няколко аромата, особено  ако не избирате парфюм за себе си.

А и не случайно точно тези парфюми и точно на тези марки са попаднали в класацията ТОП 20 на bg-parfum.info. 

Някой аромати си остават модерни!

Start typing and press Enter to search