Политици в затвора и ръст на икономиката през 2014-а

BOJIDAR_KARAJOV_I_KRISTINA_SUNGARSKA (2)Политици в затвора и ръст на икономиката през 2014-а предричат ясновидци и астролози

 

Предсрочни избори и нова политическа сила видяха в бъдещето гостите на „Усещане за жена” по TV7

 

В последния ден от 2013 година предиобедното шоу на TV7 „Усещане за жена” покани на гости най-известните български астролози, нумеролози и гадатели. В директна връзка от Австралия се включи астрологът Любомир Червенков. В студиото при водещата Гергана Стоянова бяха нумерологът Кристина Сунгарска и ясновидецът Божидар Караджов. А репортерът на предаването Ива, беше на гости на гадателкатаГюкчен.

 „Още около 6 години криза очакват страната”, сподели астрологът Любомир Червенков от Австраиля. Според подредбата на планетите той предсказа, че България в момента е под влияние на статичните Юпитер и Сатурн, което ще доведе до политическа нестабилност в тези години и ще се сменят поне още 3-4 правителства. За последното страната ни е била в такъв период в началото на миналия век, когато за 5 години са се сменили 4 управления.

 „Нещата, които са се случили през 2013 г., ще влияят през целия век. В момента страната е в преломен период. Ще има още един преход и в момента навлизаме в него. Той е управляван от Юпитер, заради който има криза на ценностната система, а под влиянието на Сатурн – криза на държавността и законите”, разясни Червенков. Този период би трябвало да приключи около 2019 г.

 „В новата епоха на Водолея, управителят е Уран – най-независимата планета”, каза астрологът. Това ще доведе и до преподреждане на семейните ценности и разбирането за брак. Затова и в последно време се наблюдават толкова раздели при дългогодишни бракове. В новата епоха двама души ще са заедно, докато имат взаимна полза от това и защото заедно са по-силни.

 „През идната година ще има напредък в морално, а не толкова в материално отношение за българите. Юпитер е планетата, която се свързва със студентите, затова очакваме развитие именно там. От студентите ще тръгват много положителни неща”, завърши прогнозата си Любомир Червенков.

 В студиото на Гергана Стоянова пък бяха нумерологът Кристина Сунгарска и ясновидецът Божидар Караджов. „2014 г. е под вибрацията на цифрата седем. Това ще е година на споразумения, не на бунт. Проблемите ще се разрешават с интелект”, каза нумероложката Сунгарска.

 Божидар Караджов пък предсказа, че през идната година повече хора в България ще получат по-адекватно лечение. „2015-а е годината, която е кърмично заложена за предсрочни избори. Но правителството няма да бъде свалено с протести. Самата власт тактически ще инициира тези избори. Нова партия ще даде баланс в политическия живот”, предрече Караджов. Той допълни, че според информацията, която му се дава до март 2014 г. ще бъде решен и проблемът с бежанците, потокът им на наша територия ще бъде спрян и ще бъде намерено решение как да бъдат изведени от територията ни. „Идната година България ще отчете 1,4-1,5 ръст на икономиката. Ще има трудности, но няма да има апокалиптични събития”, прогнозира с точност ясновидецът. „Омразата помежду ни ще започне да намалява през 2015 г.”, завърши Караджов.

 

В пряка връзка от дома на известната гадятелка Гюкчен се включи репортерката на „Усещане за жена” Ива. Бобените зърна на Гюкчен предрекоха успех на предаването, въпреки трудности. „Ще имате нова рубрика, която цяла България и дори целият свят ще гледа. Ще имате още един водещ. Предаването ще се разрастне. Надявам се и аз да стана част от екипът ви”, пошегува се гадателката.

 „2014 г. ще е една от най-трудните години за българксите политици. Ще има политици в затвора, след което всичко ще се успокои. Очаква ни  възход след август. До тогава – ще има много протести и много политици ще си тръгнат. Като цяло годината за България ще е успешна”, предрече Гюкчен. Тя обаче видя и една трагедия с млади хода през лятото, но не пожела да даде повече подробности.

 

 

Start typing and press Enter to search