Малки истории по БНТ

- реклама -

Малки историиБългарските моряци – жертва на организираната престъпност или част от нея?

 

Тази събота гост в предаването „Малки истории” ще бъде един човек с много имена – Анубис, Розенкройцер, Тимен Тимев, Йохан Ге Мол – специален гост между две Америки. Той ще коментира идеята за Новия Елит на Земята и съвършените същества.

Втората част на предаването ще обърне внимание на българските моряци, като жертви на организираната престъпност или част от нея. Кой гние в чуждите затвори? Какво ще разкажат близки на моряците от кораба „Свети Николай”, задържан с 3 тона кокаин? Гости по темата са Димитър Димитров, председател на Българската асоциация на морските капитани, Александър Тодоров, гл. Редактор на „Морски портал“, Николай Симеонов, капитан, и Ивелина Атанасова, роднина на капитана на „Св. Николай“. Коментатор по темата за българските моряци ще е журналистът Румен Янев.

Зрителите ще видят и историята на Даниел от село Ресен и кой и защо го вкара насила в психиатрията. Гости по темата ще са адвокатът Кирил Станчев, Росица Николаева, директор на училището, в което е учил Даниел и психотерапевтът Милена Манолова.

 

„Малки истории”, от понеделник до четвъртък 12:30 и събота от 14:00 часа!

 

- реклама -
Previous articleКлуб 365
Next articleACT Фестивал