Клуб 365

- реклама -

Красивия, Космонавта, Бръснача, Чеченеца и Блондинката от „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела” ви канят на най-якото парти с прякори!

 Заовядайте да се почерпим, да видите наградените от конкурса за най-оригинален прякор и да разберете повече за прякорите на актьорите в живота

 на 23.10.

ВТОРНИК

 от 20,30 часа

 в Клуб 365 (срещу Народната библиотека)!

 На 23.10., вторник, в клуб 365 ще бъде награждаването от конкурса за най-оригинален прякор, организиран от екипа на филма „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела”! Поканени са много от актьорите – Ивайло Захариев, Пламен Великов, Рая Пеева, Деян Донков, Владо Въргала, Асен Блатечки, както изпълнителите от саундтрака. За музикалната програма ще се погрижи Дичо, който ще изпълни на живо голяма част от хитовете си.

Ивайло Захариев и Рая Пеева лично ще наградят петимата души с най-оригинални прякори. Победителите ще бъдат избрани сред всички, които в продължение на един месец оставят написани на листче прякорите си в специална брандирана кутия на бара на Клуб 365. 100 Кила пък ще даде специална награда от собствената си марка облекло на този, който познае трите му истински имена.

Наградите са билети за прожекция на „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела”, блузи с логото на филма, бутилки хубав алкохол и много много други.

 

„Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела” вече в кината!

Режисьор, продуцент и сценарист: Георги Костов; съсценарист: Естер Симеони; Оператор: Георги Райков; Актьори: Ивайло Захариев, Пламен Великов, Георги Кадурин, Асен Блатечки, Деян Донков, Рая Пеева, Тодор Доцев, Теодор Елмазов, Естер Симеони, Владо Въргала, Дичо, Део, музикантите от „Акага”, Цветан Николов, Филипа Балдева, Братя Мангасариян и мн.др. Със специалното участие на проф. Илия Добрев. Разпространява Alexandra Films.

- реклама -