MAD MEN

- реклама -

Момчетата от Медисън Авеню („MAD MEN”) стартира на 26 ноември

 

„Няма значение какво представляваш, какво искаш, какво обичаш. Значение има единствено как го продаваш.”

  

Момчетата от Медисън Авеню („MAD MEN”) стартира на 26 ноември от 21.05ч. по БНТ1. Провокативната праймтайм драма ще се излъчва всеки понеделник, вторник и четвъртък и разказва за това как се продава истината.  

Действието се развива през 60-те години в Ню Йорк – един дързък сериал за безскрупулната конкуренция между мъже и жени в света на рекламата от Медисън Авеню. Свят движен от егоизъм, в който големите играчи правят продажбата изкуство, докато се разпродава личният им свят.

Със сериала създателят му Матю Уейнър предприема нова офанзива в сценарната телевизионна драма. Той вдъхва на този сериал запазената си марка от черен хумор, завладяващи сюжетни линии и солидно изградени персонажи, с които зрителите веднага се асоциират. „Мисля, че сериалът много достоверно възпроизвежда периода” – казва Уейнър. „Но това, което е наистина необичайно е, че ако махнете обвивката – дългите поли и високите дамски чорапи, задимените конферентни зали и меките филцови шапки – персонажите са изключително съвременни”. „Вярвам, че това, което са тези персонажи, наистина ще има отзвук у зрителите – независимо дали те изчисляват как да се издигнат незабелязано в корпоративния свят или просто се опитват да контролират твърде сложния си личен живот, нещо, с което можем да се асоциираме дори и днес” – добавя той. Сериалът показва сексуалните подвизи и нравите в най-новаторската, но и най-безскрупулната професия, като рисува безстрашно рекламистите, които ежедневно придават форма на надеждите и мечтите на американците.

 

Единственият сериал с четири последователни награди ЕМИ и три ЗЛАТНИ ГЛОБУСА!

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -