ЛЮСИ И КАМЕЛИЯ

- реклама -spot_img

ЛЮСИ И КАМЕЛИЯVIP BROTHER РАЗКРИ ТАЙНАТА МИСИЯ НА ЛЮСИ И КАМЕЛИЯ

Мисията бе обявена за неуспешна, но Камелия все пак остава в Къщата по желание на Съквартирантите

 

  След като почти две седмици влюбената двойка крие връзката си от Съквартирантите, тази вечер VIP Brother реши да съобщи на всички, че Софи всъщност е Камелия, интимната приятелка на Люси. Поради подозренията на Мариана, мисията бе обявена за неуспешна, но VIP Brother даде шанс на Камелия да остане в Къщата, при пожоление, че всички Съквартиранти са съгласни. Единствено Орлин се въздържа да гласува, но мнозинството от виповете предпочетоха Камелия да остане в шоуто. Така, след две дълги седмици, Камелия и Люси вече няма нужда да крият връзката си.

Междувременно VIP Brother изпита Съквартирантите в мисията “Приказни герои”. Задачата на Къци и Ирен, в ролите на Маша и Мечока, бе да изядат по една купа с каша. В приказката Маша опитва от три купи с каша и затова Къци/Маша трябваше да избере една от трите гозби и да я изяде, а за Мечока останаха другите две купи. Изпитанието мина успешно и Съквартирантите се приближиха до спечелване на по-висок седмичен бюджет. След мисията обаче Къци не издържа и се затвори в тоалетната.

Никол се превърна в героя на деня, след като в мисията си на Тенекиен човек, тя трябваше да издръжи на три изкушения, като прецени дали да направи нещо за себе си или да се жертва в името на останалите Съквартиранти. В Изповедалнята VIP Brother я постави пред сериозни изпитания.  Красавицата получи любимата си пица и трябваше да реши дали да я изяде в Изповедалнята или да даде шанс на всички останали да ядат пица, от която тя няма да може дори да опита. Никол реши да се жертва и да не яде пица, а в знак на съпричастност другите се отказаха от дадените им четири огромни пици и изискани напитки.

Последното изпитание за Никол бе да реши дали да прочете писмо от майка си или да не отвори плика, но да даде възможност на Люси да се обади на своята майка за рождения й ден. Тя избра да изгори плика с писмото от майка си в името на това Люси за говори със своята майка. Изпитанието на Никол бе успешно и тя доказа, че има сърце. Люси успя да поговори с майка си в Изповедалнята, да й честити рождения ден и да й каже колко много я обича. Певицата получи от майка си и благословия за участието й в предаването. 

- реклама -spot_img