БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИЗЛОЖБА

- реклама -

ХУДОЖНИЦИ В БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИЗЛОЖБА

В АРТ ГАЛЕРИЯ – РАДИО ВАРНА

15 – 26 Октомври, 2012 год.

 

В ПОМОЩ НА ЛЕЧЕНИЕТО НА ВЛАДИМИР ДИМИТРОВ,

ХУДОЖНИК НА ИЗДАТЕЛСТВО «СЛАВЕНА» И КАРИКАТУРИСТ НА ВЕСТНИК «НАРОДНО ДЕЛО»

 

В ПОДКРЕПА НА ФОНДАЦИЯ «ОСТАНИ»

В СЪЗДАВАНЕТО НА РЕФЕРЕНТЕН ЦЕНТЪР ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ЗЛОКАЧЕСТВЕНИ МОЗЪЧНИ ТУМОРИ ПО МЕТОДА НА «СПЕЦИФИЧНА ИМУНОТЕРАПИЯ»

 

Гости и любители на изящното изкуство са поканение в Арт галерията на Радио Варна на 15 Октомври, 2012 год, за да участват в откриването на благотворителна изложба “Художници в подкрепа на лечението на художника Владимир Димитров от Издателство «Славена» и карикатурист на в.»Народно дело», и в подкрепа на създаването на център за лечение на злокачествени мозъчни тумори по метода “Специфична имунотерапия”.

 

Инициатори и организатори на благотворителната изложба са Издателство «Славена», Радио Варна, вестник «Народно дело» и Фондация «Остани». Изложбата е възможна и благодарение на подкрепата на групата на художниците на СБХ – Варна в лицето на художника Венци Антонов.

 

На изложбата ще бъдат представени картини на известни варненски художници като Васил Василев, Венци Антонов, Веселин Чакъров, Георги Йорданов, Дякон Стоян, Мария Цоева, Марина Варенцова-Русева, Радко Мурзов, художници от СБХ и приятели.

 

            Средствата, които ще бъдат събрани ще се използуват в помощ на художника от Варна, за лечението му по метода на ”специфична имунотерапия”. С помощта на Фондация «Остани» Владо е вторият българин, който се лекува от рак на мозъка с този най-нов и ефективен метод в света в град Льовен, Белгия.

 

             Част от събраните средства ще отидат и за подпомагане на създаването на референтен център за лечение на злокачествени мозъчни тумори в България, за да могат да бъдат лекувани всички нуждаещи се болни тук, на място.

 

Всички представени платна ще очакват своите нови собственици в Арт галерия Радио Варна, бул.»Приморски», 22 в периода 15-26 Октомври, 2012 год. Ще могат да бъдат разгледани и на страниците на Издателство «Славена» www.slavena.net и на Фондация „Остани” www.stay.eu.com.

 

Всеки автор, който желае да помогне на тази благородната кауза може дари свое произведение в Арт галерията «Радио Варна» или да посочи адрес за получаването му от наш представител до 15 Октомври, 2012 год., включително. За допълнителна информация – тел.0886 / 63 09 63, лице за контакт: Ралица Христофорова.

 

             В случай, че желаете да направите дарение към фондация «Остани», можете да го направите на следната банкова сметка:

Фондация ,,Остани”

Банкова сметка в лева при:

Райфайзен банк (България) ЕАД

BIC: RZBBBGSF

IBAN: BG50 RZBB 9155 1002 2659 31

 

 

 

- реклама -