Курс по фотография

alex_stockМениджъри на М-Тел стартират фотографски клуб в галерия

 

Тази събота стратира поредната инициатива в галерията на Арт Рентал в столичния търговски център на Софарма Бизнес Тауърс. От 11.00 часа на 23 март всички, обичащи фотографията, могат да се присъединят към първия отворен урок. Разнообразни трикове и техники от фотографското изкуство ще показват Марко Де Сантис и Алекс Сток –  двама от мениджърите в мобилния гигант М-тел.

Всяка трета седмица от месеца водещите на курса ще се стремят да развият индивидуалните интереси и качества на посетителите на клуба. И двамата от тях са участници в нашумелия артпроект „Събудете стените си!”.

Първият урок е безплатен и представлява представяне идеята на клуба и запознаване с личните предпочитания на участниците. Голяма част от заниманията ще се провеждат на английски език. Планирани инициативи в рамките на клуба са курс за начинаещи и напреднали, фото разходки, размяна на снимки, изложби, както и любопитната тема как да изградим бизнес от любимото си хоби – фотографията.

            Преференциална цена за участие ще ползват служителите на Софарма Бизнес Тауърс, както и членовете на Business & Networking Club, България.

            Желаещите да се запознаят отблизо с бъдещата инициатива могат да заповядат безплатно на 23 март от 11.00 в Тауърс Галери –  етаж 2 на търговския център на Софарма Бизнес Тауърс, метростанция „Г. М. Димитров”.

towers_gallery_-_proletno

- Advertisement -