Конкурс за патриотичен видео материал

- реклама -

конкурс за патриотичен видео материалБНТ стартира конкурс за патриотичен видео материал

 През месец януари Българската национална телевизия стартира кампанията „Васил Левски – 140 години жива идея за свобода”, посветена на паметта и делото на революционера Васил Левски.

    От днес в рамките на кампанията стартира и конкурс, в който са поканени да се включат всички ученици от България. Надпреварата е за кратки, любителски видео материали по темата „Васил Левски -140 години жива идея за свобода”. Според изготвения регламент видео записите не трябва да надхвърлят 3 минути и да не са по-обемни от 5 мегабайта. Журито ще оценява според следните критерии: сюжет, съдържание, звук, светлина, място. Крайният срок за изпращане на материалите е 15-ти февруари на адрес: mynews@bnt.bg Участниците могат да публикуват линк със своите материали и във фейсбук страницата на кампанията.

Изпратените видеа ще бъдат селектирани от жури, в което влизат водещи журналисти от БНТ.

Материалът на победителя, ще бъде заснет от екип на медията и ще се излъчи на 19-ти февруари в деня на честването от гибелта на Васил Левски.

       Българската национална телевизия очаква интересни и любопитни видеа, чрез които да усети пулса на младото поколение, да види образа на Левски, през погледа на днешното време.

 

- реклама -