Кой ще бъде най-бързият варненец?

- реклама -

Радио ENERGY и PUMA представят:

Финала!

Кой ще бъде най-бързият варненец?

 

 Радио ENERGY и PUMA продължават да търсят най-бързия човек в България и тази последна седмица!

 Всички, които си мислят, че могат да покажат скорост над и около тази на най-бързия спортист в света – Юсеин Болт – 43, 93 км/ч, са добре дошли да премерят сили и скорости тази събота във Варна!

 На състезанието в Парка на Младежта в Русе, което се проведе със съдействието на община Русе, участие взеха над 230 човека. Най-бързият от тях – Християн Великов, тича с 31.60 км/ч и така се нареди временно втори в националната кампания на Радио ENERGY и PUMA – Най-бърз в България, като изпревари претендента от Пловдив. В състезанието се включи и заместник кметът на община Русе Димитър Наков, който даде старт на състезанието заедно със сина си.

 В специалния кръг за журналисти, най-успешно се справи Дидо Илиев от Арена Медия, който избяга 30-те метра със скорост от 23.30 км/ч.

 

Националната кампания Най-бързият месец на планетата/ FAASTEST MONTH ON EARTH ще завърши с нощен спринт във морската столица на България – Варна на 25 август (събота), който ще се проведе със съдействието на община Варна. Жителите да се готвят за старт точно в 20ч. Всеки, който вземе участие в най-големия SPEED TEST, правен в България, ще разбере каква скорост може да развие за 30 метра, а на финала – ще получи и подарък от PUMA!

 Точно на 25 август ще разберем и кой е „Най-бързият човек в България“! До тук най-бързият е от София – Юри Божерянов, който разви скорост 35, 02 km/h.

 За да подгрее Варна преди големия финален спринт, от 20-ти до 25 август, ENERGY Request ще гостува на морската ни столица. Мобилното студио на Радио ENERGY ще бъде на кафе Одесос на входа на Морската градина всеки ден от 16 до 20 часа. Жителите на града ще могат да поздравяват приятелите си на живо и да спечелят куп награди.

 Състезанието във Варна е и своеобразен финал на олимпийските игри Радио ENERGY и PUMA SPEED TEST на 25 август във Варна.

- реклама -