Клуб Sugar

- реклама -

СПЕНС ПРЕДСТАВЯ НОВА ПЕСЕН

ЛАЙВ НА „ЛЕГЕНДА“ ПАРТИ

 

 Рап величието Спенс  ще представи на живо нова песен на 15 ноември (четвъртък) в клуб Sugar като специален гост на първото и все още единствено парти с изцяло БГ рап музика – ЛЕГЕНДА. Спенс се е заканил за лайв с 14 песни, който ще остане в историята, като един от траковете е чисто нов и по думите на рапъра е „много фънки и много олд-скул“.

 В момента Спенс се е концентрирал върху нова продукция в собственото си студио, кръстено иронично Сам Съм Си Рекърдс, както и върху страничния си проект Xspensive с музикантите от High Time.

 Сред другите атракции на партито ЛЕГЕНДА ще бъдат лейди брейк-денс батъл, както и най-добрият хип-хоп балет – Goldy и V’s Dance. За микса ще се грижи DJ Groovy, на когото се пада тежката задача да смеси 500 български рап парчета от трите вълни на родния хип-хоп за една нощ.  Това е третото издание на ЛЕГЕНДА като предишните гости бяха Лошите и Колумбиеца, а за следващото парти организаторите вече имат подготвена изненада – една от най-големите БГ рап легенди на всички времена.

 

- реклама -