КиноНова шпионира цяла седмица

- реклама -

Том Круз, Брад Пит, Робърт Редфорд и Де Ниро се изправят пред най-заплетените шпионски мисии от следващия понеделник

 

Най-добрите шпионски ленти ще държат зрителите на КиноНова нащрек през  следващата седмица. Седем хитови заглавия с впечатляващ актьорски състав и шеметни екшън мисии ще можем да видим от понеделник, 26 ноември, до неделя, 02 декември, в тематична седмица, посветена на шпионите.

 В първите три дни маратонът ще започне с хитовия екшън „Мисията невъзможна”. Още в понеделник, в първата част на поредицата, носителят на Оскар Джон Войт, в ролята на Джим Фелпс, е изпратен в Прага с мисия – да открие предател. За нещастие обаче детайл се обърква фатално и задачата се проваля, а по ирония на съдбата героят на Том Круз – Итън Хънт, е единственият оцелял. Във втората част специалистите по невъзможни мисии ще получат задачата да предотвратят продажбата на опасен вирус, който заплашва живота на планетата, за да може в сряда Том Круз да се изправи срещу мисията на живота си.  

 В четвъртък, точно в 21 часа, тематичната седмица ще продължи с превъплъщенията на легендарната Мерил Стрийп и Дензъл Уошингтън в трилъра „Манджурският кандидат”. Дензъл Уошингтън е в ролята на капитан Бен Марко, който тръгва по следите на зловещ сценарий, а Мерил Стрийп ще видим като амбициозна майка на един от кандидатите за вицепрезидент.

 Ден по-късно, специалистите в сложните образи и противоречиви характери Брад Пит и  Робърт Редфорд ще се окажат замесени в опасни „Шпионски игри” и една история за приятелството и лоялността в безмилостния свят на шпионите. Те ще подготвят почитателите на екшъни за уикенда, когато на малкия екран ще видим един от най-ловките крадци в света. Режисьорът на  лентата „Светецът” Филип Нойс успява да събере най-важните качества, необходими на всеки изпитан шпионин в един герой, а Вал Килмър не остава и капка съмнение, че персонажът му борави умело с всички от тях.

 След тези сюжети за обрати и напрежение, последната вечер от седмицата ще зарадва почитателите на комедийни истории с една от най-известните фамилни двойки в киното – Робърт Де Ниро и Бен Стилър. Напечени ситуации обаче и тук няма да липсват, защото един бивш агент на ЦРУ ще се опита да компрометира бъдещия си зет по всички възможни начини. Всичко това, поднесено с много смях, ще се случи в  номинираната за Оскар и Златен глобус комедия „Запознай се с нашите”. 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -
Previous articleMovember
Next articleЗелена идея