Кауза.bg

С „Кауза.bg” БНТ търси новите лидери на България

 бнт1

Кои са новите млади лидери на България и какви са техните идеи за промяна – на този труден и особено актуален в последните месеци въпрос ще се опита да отговори най-новият проект на Българската национална телевизия, наречен „Кауза.bg”.

Риалити предаването си поставя амбициозната цел да покаже лицата и визията на младите – тези, от които зависи бъдещето на България. „Новият формат е логично продължение на друг авторски и успешен проект на БНТ – „Големият избор”. Искаме по един атрактивен начин да пренесем енергията на протестите в телевизионното студио, да покажем хората, които търсят и имат ясни идеи за промяната”, коментираха продуцентите на „Кауза.bg” Ани Яковлева и Роберт Ковачев.

Подборът на участниците в предаването ще стане на два етапа. До 13-ти март на имейл kauza@bnt.bg всеки на възраст до 33 години може да изпрати видеозапис, своя снимка и кратка автобиография. Записът трябва да е до три минути, може да бъде направен и с мобилен телефон, и да съдържа описание на каузата, която участникът смята да защитава в ефир. „Защото е много важно не само да имаш идея, но и да имаш план как да я обосновеш и изпълниш”, допълни Яковлева.

На 16 март е кастингът, на който петчленно жури ще подбере участниците в риалити предаването. То ще се излъчва всеки понеделник в ефира на БНТ.

За по-голямо удобство желаещите могат да прикачват видеозаписите си на http://tranzit.dir.bg или http://dox.abv.bg и да ги изпращат като линк към файла.

Всеки, изпратил своята кауза, ще получи обратен отговор. Изпратени видеа-заявки ще могат да се гледат в сайта на БНТ.

Start typing and press Enter to search