Като две капки вода – Рафи с четвърта блестяща победа

GumovРафи с четвърта блестяща победа в „Като две капки вода”

Само четирима ще продължат след лайфа на 29 май

Рафи отново извоюва първото място на сцената на „Като две капки вода“. Той влезе в ролята на легендарния Фреди Меркюри, изпълни микс от три незабравими песни на Queen и се разходи по сцената като истински победител, облечен с бяло наметало и корона. Въпреки блестящото си изпълнение, Рафи успя да се добере до първото място благодарение на вота на зрителите. Те отново бяха на различно мнение от журито и самите участници, които отсъдиха най-много точки в полза на Милица за превъплъщението й в невероятната Силвия Кацарова.

След вчерашния лайф водач във временното класиране стана Рафи, който изпревари Милица с една точка. Така вотът се обърна в последната минута, за да покаже, че зрителите могат да направят всеки един от участниците победител. Кои обаче ще бъдат първите, които ще се доближат до първото място, ще разберем още следващата седмица, когато само четирима от участниците ще продължат напред в състезанието.

Втори във вчерашното класиране се нареди Стефан, въпреки че изпълни блестящо микс от две незабравими песни на Веселин Маринов и вдигна на крака публиката в залата. На последно място остана Мария, която не успя да впечатли журито и зрителите с имитацията си на Duffy. Въпреки че Гъмов получи най-малко точки от журито, публиката оцени високо неговото изпълнение на песента „Губя контрол, когато…“ на Миро и така успя да се добере до топ четири. Легендарният Дейвид Ковърдейл от Whitesnake и хита “Is this love” отреди трето място на Албена в генералното класиране. Кралицата на попа Мадона не успя да донесе много точки на Диана и тя остана на предпоследно място. Доста по-голям успех донесе Кралят на рока Елвис Пресли на Алекс, който получи високи оценки от жури и публика благодарение на песента „My way”

Специалният гост за вечерта беше Етиен Леви – той обръсна мустаците си, за да влезе в ролята на Монсерат Кабайе, а за изпълнението му на хита „Barcelona” застана и самият Фреди Меркюри в изпълнение на Рафи.

Следващата седмица на сцената ще излязат: Стефан в образа на Емил Димитров, Гъмов – Етиен Леви, Мария – Бритни Спиърс, Милица – CeeLo Green, Албена – Мадона, Рафи – Ерос Рамацоти, Алекс – Bon Jovi, Диана – Ейми Уайнхаус.

Кой ще бъде гост-изпълнителят и кой ще се класира за големия финал, ще разберем на 29 май от 20:00 часа по Нова ТВ.

 

Като две капки вода” – всяка сряда, 20.00 ч. по Нова ТВ

 

- Advertisement -