Като две капки вода – Деян Донков

DeyanDonkov_LouisArmstrongДеян Донков се завърна с триумфална победа в „Като две капки вода”
Три Мадони и двама членове на журито на Dancing Stars видяхме миналата вечер в шоуто по Нова

След като миналата седмица не успя да присъства на живо в най-забавното предаване за звездни преобразявания „Като две капки вода”, Деян Донков се завърна с победа миналата вечер. Той бе обявен за победител на вечерта след своето изпълнение на What a Wonderful World на Луис Армстронг, въпреки че зрителите дадоха 10 точки на Нети. Двукратната шампионка в „Като две капки вода” беше подкрепена от майстора на танците и жури в Dancing Stars Алфредо Торес. Деян дари наградата си от 1000 лв. на приюта за бездомни животни в село Долни Богров.
Вечерта беше открита с поздравления към Зуека, който стана баща за втори път, а неговият колега Рачков го приветства в клуба на „мъжките бащи“, като му подари син биберон.
Абсолютен победител в битката на Мадоните не бе избран. Нети се оказа любимка на зрителите, Неве – на журито, а най-много харесвания за своя образ на Facebook страницата на шоуто получи Мая.
Миналата вечер на сцената на „Като две капки вода“ се качиха трима специални гости. Единият беше Христо Мутафчиев, който е посланик на сдружение „Кауза“, която набява животоспасяваща техника за деца в различни лечебни заведения в страната. В кампанията „Да оставим следи” известни български личности се преобразяват като холивудски герои, а до 10 април всеки може да види изложбата на Моста на влюбените в София.
Друг член на журито на Dancing Stars – Алфредо Торес пък подкрепи Нети с танци за Like A Prayer на Мадона. Третият беше Иван Радуловски, който зрителите познават от втория сезон на X Factor. Той се справи отлично със задачата си да се превъплъти в Боно от U2 и да изпълни хита With Or Without You. „Превъртах многократно клипа му, никак не е лесно!“ заяви Иван минути, след като приключи своето изпълнение.
Победителят от предходния брой на предаването Къци този път остана в дъното на класацията. Павел изумително приличаше на Dr Alban, Иво Танев получи високи оценки за Веселин Маринов, а Стефания Колева се преобрази като тийн звездата Кати Пери.
Като две капки вода – всеки понеделник, от 20.00 часа по Нова.

Start typing and press Enter to search