Кастинг

- реклама -spot_img

Кастинг
Кастинг

Любов, страст и още нещо….в „Кастинг” този петък

 

Любовта в българското кино е поредното изживяване на финалистите в „Кастинг”, което зрителите на БНТ ще видят в петък (2.03). Пет любовни сцени от култовите филми „Крадецът на праскови”, „Всичко е любов”, „Отклонение”, „Понеделник сутрин” и „Под прикритие” са второто актьорско предизвикателство пред участниците.

Интерпретацията на емблематични любовни сцени поставя финалистите в трудната актьорска ситуация да преодолеят физическата дистанция, да докоснат някого пред камера и достоверно да изиграят любовно чувство. Гост звезда в работата по тази задача ще бъде Аня Пенчева – актрисата, изиграла най-много любовни сцени след Невена Коканова. Помним я от филмите „Тайфуни с нежни имена”, „Денят не си личи по заранта”, „Адаптация”, , „Време разделно”, „Аспарух” и др.  На снимачната площадка режисьорът Ема Константинова и отговорният оператор Калоян Божинов оцениха поведението на участниците като професионално и с чувство за съдействие,  когато партнират по между си.

Задачите в петте сцени се оказаха трудни, защото следването на оригиналните откъси не дава възможност за допълнителен монтаж и прикриване на дефектите при изпълнение. В риалитито ще видите, че любовта е възможна и при лоши зимни условия, и в присъствието на публика от случайни минувачи, които бурно аплодираха участниците.

 

- реклама -spot_img