Черешката на тортата

- реклама -spot_img

Черешката на тортата
Черешката на тортата

Шампиони, франкофони и любовни признания в

„Черешката на тортата”

 

 Френски финес с шампионски привкус, приготвен на огън от любов и озвучен от български рок – така в едно изречение може да опишем следващата седмица в „Черешката на тортата”.  От понеделник до петък масата ще подреждат Мария Гроздева, Нешка Робева, Ели Гигова, Звезди от „Ахат” и Иван Христов.

 Нисък старт на кулинарния маратон ще даде двукратната олимпийска шампионка Мария Гроздева. В понеделник тя ще приготви истинска вечеря за шампиони, като освен с впечатляващо меню, ще зарадва гостите и със специална изненада, подготвена от малката й дъщеря Маги. Във вторник домакин ще бъде жената, създала не един шампион – Нешка Робева. Най-успешната ни треньорка по художествена гимнастика ще шашне зрителите с богата трапеза, а за съчетанието си пасиран боб с пръжки заслужено ще обере аплодисментите на публиката. В сряда участниците ще станат част от парижкия клуб, защото домакин ще бъде Ели Гигова. Екс водещата на „Здравей, България” ще приготви изискана вечеря, в която дори сланинката ще бъде поднесена с френски финес. А за десерт всички ще се потопят в света на астрологията.

В деня на международния ден на жената – 08 март, в кухнята няма да се развихри жена, а гласът на българския рок – Звезди Керемидчиев от „Ахат”. Той ще изненада всички с вкусни манджи, а по случай празника – и със специално дуетно изпълнение на една от най-красивите български песни. Финал на седмицата ще постави Иван… но без Андрей. Той ще посрещне гостите в новия си дом, където ще готви на огън от любов и ще разкаже за новата си половинка в живота – Ирина.

Черешката на тортата” – всеки делничен ден от 20.00 ч. по Нова ТВ

- реклама -spot_img
Previous articleКастинг
Next articleРесторант ДЖОЯ