Jimmy Cornett

- реклама -

Jimmy_landscape_black_1_Любимецът на Ерик Робъртс и посланикът на рокерите по света идва у нас

 Родни моторджии от всички мото клубове се черпят с бира

 Световноизвестният рокер и музикант, посветил творчеството си на мотоциклетизма и рокерите по цял свят Джими Корнет (Jimmy Cornett ) идва у нас в понеделник, 25.02. Той ще се срещне с фенове в клуб Rock IT. Корнет е известен като посланик на Harley Davidson, защото негови композиции и изпълнения съпровождат почти всяко събитие и активност на легендарното име в мотоциклетизма. Но не само – музиката на Корнет служи за саундтрак към филми за рокерите по света и реклами за най-маниашките модели на две колела. Той е и сред любимите изпълнители на актьора Ерик Робъртс, който често влиза в ролята на импресарио на Корнет. Заедно с бандата си The Deadmen Джими Корнет ще изсвири пред публиката на столичния бар голяма част от парчетата, обиколили почти всички мото сцени и фестивали. Всеки рокер, който на 25.02. дойде на концерта в Rock IT с рокерското си елече, доказващо членуване в даден мото клуб, ще получи две безплатни бири.

Джими е преминал през много банди и формации, а негови парчета са влизали като саундтрак към видео книги и филми за рокерите по света… През 2006 г. Джими Корнет пише първия си дебютен солов сингъл Rhythm of Hells Angels. След изяви на фестивали, като Hamburg Harley Days, Джими Корнет и The Deadmen са сред избраните да свирят  в Европейската седмица на European Bike Week in Lake. Новият му албум Raise the Dust включва, както кавъри, така и авторски сингли, като Raise the Dust, Road to Heaven (с участието на Емилио Ривейра), Feels Like Coming Home и др.

Raise the Dust става официален сингъл и реклама на мотора Triumph Scrambler. Предстои излизане на документален филм за 4 мотора Triumph Scrambler, прекосили Алпите.

Концертът на Джими Корнет и The Deadmen в Бар Rock IT е на 25.01., от 21,00 часа, с вход 5 лв.

Вижте видеоклипа  на Джими Корнет с участието на актьора Емилио Ривера, който започва с поздравление от Ерик Робъртс:

 

- реклама -
Previous articleMicrosoft YouthSpark
Next articleВътре – Вън