Жените говорят

- реклама -

Валентина Войкова“Жените говорят” с Ралица Василева и Валентина Войкова

 

В “Жените говорят” с Жени Калканджиева и Мая Савова тази неделя (10 март) гостуваха две от знаковите лица на българските и световни медии – водещият на централната емисия новини в новия информационен канал NEWS7 – Валентина Войкова, и топ журналистът от CNN – Ралица Василева. Сърцето ми винаги е било в новините, сподели откровено Валя, като разкри любопитни подробности за първия си ефир и за предизвикателствата да водиш емисия на живо.

 Валентина Войкова представи на зрителите най-важния човек в живота си – 18-годишният й син Константин. От него разбрахме, че приема майка си по-скоро като приятел, отколкото като родител. Валя потвърди думите му и допълни, че съвети дава само тогава, когато й бъдат поискани. Не се срамува да си признае, че доста си е поплакала, когато изпращала Константин на курс в САЩ за три месеца. Когато осъзнаем, че децата ни са пораснали, сякаш губим нещо от себе си, казва Валя. И призовава да не се притесняваме от емоциите си – ако всички умеехме да ги показваме открито, животът щеше да е много по-лесен.

 Своята формула за успех разкри и топ журналистът на CNN – Ралица Василева. Въпреки солидната си кариера в световните медии, Ралица признава, че не спира да опознава себе си и да се усъвършенства. Част от нейната философия се основава на принципа да не се противопоставя на нещата, които ще се случат при всички положения и които не може да промени. Човек трябва да се остави на вълните да го носят, защото ако се бори с тях, ще го потопят. Често успешната кариера изисква много жертви и умението да се отдадеш изцяло на поставената си цел.

 Личностите, които вдъхновяват Ралица Василева, са готови да пожертват всичко, в името на каузата си – това са личностите, които променят света. Българското лице на CNN беше у нас през последната седмица, за да сподели своя професионален опит с репортерите и продуцентите на новия информационен канал NEWS7.

- реклама -