Изчезвам след 60 секунди

- реклама -

Изчезвам след 60 секунди“Изчезвам след 60 секунди”– пети сезон по радио ENERGY!

Тази година голямата награда е най-новият модел на NISSAN – NOTE!

 Най-успешната риалити радио игра в българския ефир – Изчезвам след 60 секунди на радио ENERGY стартира юбилейния си пети брой! Четири години радиоефирът е завладян от истински екшън, пълнокръвно риалити и автомобилни страсти по радиото, което пуска любимите ви песни от 90-те насам, а четирима слушатели на радио ENERGY и до днес се возят в автомобилите, спечелени от Изчезвам след 60 секунди.

 От 7 октомври до 25 ноември всеки, който е навършил 18 години и притежава валидна шофьорска книжка, има възможността да се регистрира и да участва в любимата екшън игра на България с голяма награда най-новия модел на NISSAN – NOTE! 

 Риалити играта ще се проведе за пети път на територията на България, а от екипа на радиото обещават още повече адреналин и емоции. Желаещите за участие могат да се регистрират на сайта на радио ENERGY – www.radioenergy.bg още в понеделник. В изминалите четири сезона на играта Изчезвам след 60 секунди с чисто нов автомобил се сдобиха слушатели от Стара Загора, Русе и двама от София!

 Както всяка година, водещите на радиото, което пуска любимите ви хитове от 90-те, ще се свързва с някой от участниците, попълнили коректно формата за регистрация три пъти седмично. Всички те попадат в списък, от който всеки понеделник, сряда и петък, на абсолютно случаен принцип, ще бъдат избирани двама. И в трите дни ще бъдат изтегляни по две имена на регистрирали се участници. За два месеца колата ще обиколи България със спирки в София, Пловдив, Пазарджик, Варна, Стара Загора, Русе, Велико Търново, Благоевград и Видин.

 

След като бъде изтеглено името на участника, екип на радио ENERGY отива с Новия Nissan Note на посочения във формуляра за регистрация адрес. Посещенията ще бъдат две на ден в интервала между 09:00 ч. и 11:00 ч. В момента, в който екипът е на адреса, водещият ще потърси по телефона регистриралия се участник и ще каже:

                 Nissan Note е на вашия адрес! Сега имате 60 секунди, за да спрете да правите каквото и да е, да излезете навън, да намерите Nissan Note, да влезете в него и да го запалите.”

 Телефонният разговор с избрания регистриран участник ще звучи пряко в ефир на честотите на радио ENERGY. В ефира на радиото ще бъде включен и хронометър, който отброява точно 60 секунди. През това време, избраният регистриран участник трябва да излезе, да намери автомобила, да влезе в него, да затвори вратата и … да го запали! Ключът ще бъде предварително поставен на контакт.

 

С влизането в колата и нейното запалване в рамките на определеното време (точно 60 секунди), участникът се класира за големия финал на играта Изчезвам след 60 секунди 5, на който в присъствието на нотариус, един от участниците ще си тръгне с новия Nissan Note.! 

 Абсолютно безплатната регистрация на www.radioenergy.bg стартира този понеделник, 7 октомври! Пълните правила на Изчезвам след 60 секунди 5 също може да се намерят на сайта на радиото.

 

 Изчезвам след 60 секунди по радио ENERGY се случва за пети път с незаменимото партньорство на Nissan в България.

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -

Водещ архитект и иновативни строителства са финалисти за строителните Оскари

 Благотворителната церемония е тази вечер в хотел Маринела Един от водещите архитекти в България с десетки емблематични проекти в страната ни – арх. Едвард Христов,...

Караянчева: Ще разрешим достъпа на журналисти до депутатите

Председателят на парламента Цвета Караянчева обяви, че ще бъде разрешен достъпът на журналисти до депутатите. До това решение се стигна след серия от ...

Д-р Виктор Серафимов: В България има дефицит на силни медии

„Медийният сектор е изключително ограничен от нормативната база, която го регулира. Тази ситуация е неприемлива“. Това заяви Виктор Серафимов, доктор по международно...

Даниел Фрийд: България е важна за САЩ със своята география

България е важна за САЩ със своето географско положение като страна в западната част на Черно море. Това заяви американският дипломат и...

Димитър Аврамов: Не ни трябва перманентен протест, а всекидневен натиск

„Надявам се протестът да намери фокус, защото чувството на несправедливост, че държавата се използва в частна полза, е нещо, което всички виждаме....

Яйца и кофа по Караянчева и Красимир Велчев в Благоевград

С викове “Мафия” и “Оставка” от страна на протестиращите срещу Борисов и Гешев в Благоевград, бе посрещнат председателят на Народното събрание Цвета...