Информационната кампания „Нашата идея – твоят нов бизнес!“

CCS_Our_ideas_your_new_business_01Платформата за отворена иновация embrioo.com и City Center Sofia организират информационната кампания „Нашата идея – твоят нов бизнес!“

 

Събитието, което се провежда до 13.10.2013 г., има за цел да запознае младежите с embrioo Incubator – първият по рода си инкубатор, който формира екипи от млади хора с различни таланти и умения и им дава конкретни идеи, които те да превърнат в свой бизнес.

Вече четвърти ден в City Center Sofia се събират хора, с амбицията да се превърнат в предприемачи, които търсят различни възможности за реализация на идеите си или развитие на кариерата си. Екип на embrioo.com представя бизнес инкубатора и отговаря на всички въпроси на участниците. Най-интригуващо за младите е да разберат от къде идват идеите, които embrioo Incubatorпредоставя на екипите в програмата – в какви сфери и индустрии са, от къде идва финансирането на потенциалната новостартираща компания и какви успешни истории, на стартирали екипи, вече има. В кратка презентация, заинтригуваните младежи получават отговори на всичките си въпроси и могат да видят на практика как работи програмата, как могат да се включат и какво да очакват.

За да се почувстват вече като успели звезди, екипът на JobTiger TV заснема интервю с всеки, който има желание да сподели кариерните си амбиции, като преди това, екипът на козметичната линия Chen Yu предоставя професионален грим, за да могат участниците да се почувстват комфортно пред камерата.

Пред JobTiger TV, младите споделят, че предпочитат да бъдат предприемачи и да развиват своя потенциал и кариера в тази посока. По-смелите разкриват  и някои от идеите, които имат. Много от тях искат да стартират бизнес в сферата на високите технологии и онлайн платформите, предоставящи различни услуги.

Деница Александрова споделя пред камерата, че иска да развие иновативен бизнес в сферата на аутсорсинга на процесите по продажби и управление на човешките ресурси, а студентката Светлана Василева разкри една от мечтите си да създаде нова по рода си агенция за запознанства, която да събира истински сродни души.

На събитието присъстват и вече реализирали се успешно предприемачи, които търсят млади и амбициозни хора, на които да помагат по пътя към успешното стартиране на бизнес.

Събитието ще продължи до неделя 13 октомври, като може да намерите сцената и екипа на embrioo.com, JobTiger и козметичната линия Chen Yu в централното фоайе на City Center Sofia, от 11.00 до 15.00 часа.

 

- Advertisement -