ICE CREAM ПРЕДСТАВИХА ВИДЕОКЛИПА КЪМ ПЕСЕНТА “ТАНЦУВА МИ СЕ”

- реклама -spot_img

ICE CREAM  С ПРЕМИЕРА НА НОВ ВИДЕОКЛИП

 

ТАНЦУВА МИ СЕ е новият проект на страхотните парти мейкъри от

ICE CREAM. Новата им песен директно вдъхновява за танц и летен купон, както и повечето от парчетата на групата. Освен със своя клубен ритъм, „Танцува ми се” заразява и с великолепния вокал на Мартина Иванова-последната красива блондинка в състава на ICE CREAM. Видео клипът е заснен на Южния плаж във Варна в разгара на една мащабна акция- поставянето на Световен рекорд на Гинес за най-голяма ДНК верига, съставена от хора! Организатори и вдъхновители на рекорда са Медицински университет – Варна. На финала 4000 души направиха най – дългата жива ДНК верига, правена от хора до сега. Това директно вписа участниците и  изпълнителите от ICE CREAM в рекордите на ГИНЕС!

Така те, заедно доказаха категорично, че хората в България могат да бъдат обединени в името на една обща цел и да бъдат заедно!На 23 април 2016, на един плаж във Варна, 4000 души бяха едно цяло, без значение от града, държавата, расата, мирогледа.
Официалната премиера на видеоклипа на “Танцува ми се” се състоя вчера в Candy  Club в компанията на най-верните фенове на групата и приятели.

ICE CREAM

- реклама -spot_img