Любимците на Metallica с концерт в София

- реклама -spot_img

 Легендарната шотландска хеви метъл група Holocaust идва за първи път у нас  с концерт в София

Култовата шотландска хеви метъл банда Holocaust идва за първи път в България с концерт в София. Събитието ще се състои на 19 ноември 2016г. в столичния клуб Live & Loud.  Момчетата са доста уважавани в метъл средите и са любимци на Metallica. През 1987 г. James Hetfield и компания записват мини албум, в който правят 5 кавъра на групите, които най-много са повлияли на творчеството на Metallica. Една от песните е на Holocaust – “The Small Hours”.  Друга банда заклети фенове на шотландските хеви метъли са Gamma Ray. Те правят два кавъра на техни песни – “Heavy Metal Mania” и “Death or Glory”. Six Feet Under също имат кавърверсия на Holocaust.

Втората група, която ще вземе участие в концерта на 19-ти ноември, е румънската фолк метъл банда An Theos. И двете банди ще представят пълни хедлайнерски сетове.

Holocaust са създадени през 1977г. в Единбург. Няколко години по – късно, бандата издава дебютния си албум “The Nightcomers”, който е считан от фенове и музикални критици за един от десетте най – добри NWOBHM албуми.

Начало на концерта: 20,00 ч.

Билетите са вече на цена 25 лева и се продават в системите на Eventim и EticketsMall. 
 
Facebook събитие:
 https://www.facebook.com/events/1141753019180313/ 
Целият албум “The
Nightcomers”: https://www.youtube.com/watch?v=8pCQacxDshE&list=PL2Qt9Ttwtjny0F1Geqb8mb6od8J9huAPJ 
 
Metallica изпълнява песен на Holocaust – “The Small Hours”:
 https://www.youtube.com/watch?v=ELldpa_XJlI 

 

- реклама -spot_img