Злодеи от игри и комикси оживяват в Мега Мол за Хелоуин

- реклама -spot_img

Конкурс за костюм, настолни и конзолни игри са само част от предвидените забавления за Хелоуин

 

Прословути злодеи от игри и комикси ще се съберат под един покрив тази неделя (30 октомври) в столичния Мега Мол като част от събитието “Mall-O-Ween” за Хелоуин.

Ден преди Хелоуин всеки посетител на страховитото събитие ще може да вземе участие в „лов на съкровища”, за да си спечели лакомства и тематични награди.

КОСПЛЕЙ

Най-големите ентусиасти ще могат да се включат в конкурса за тематичен костюм и да си тръгнат с голямата награда за вечерта – ваучер на стойност 200 лева за пазаруване в Мега Мол. Сред останалите награди е голяма рамкирана картина на българската художничка Йоанна Викторова – Drawly – както и също толкова голяма картина от предстоящата родна игра Grimm Forest.

На място ще има и професионален косплейър в лицето на познатата в геймърските среди Лекси. Тя ще се превъплъти в Харли Куин от “Отряд самоубийци”, а всеки желаещ ще може да се снима с нея в зловеща обстановка.

Геймърите ще могат да поиграят свободно на тематични настолни и PlayStation 4 игри.

“Много се радваме, че можем да обединим геймъри, любители на хоръра и търсачи на приключения и то ден преди всички други”, споделят от ръководството на Мега Мол.

“Mall-O-Ween” започва в 17 ч. на 30 октомври и ще приключи в 21 ч. с награждаване на победителя от конкурса за костюм на злодей.

Събитието се организира от Мега Мол, NEXT TV и Press Start.

- реклама -spot_img