Благотворителен мач на фен клуба на Манчестър Юнайтед

- реклама -spot_img

Йордан Йовчев е специален гост в благотворителен мач на фен клуба на Манчестър Юнайтед и деца от приемни семейства

Този уикенд ще бъде организиран благотворителен футболен мач, който има за цел да докаже за пореден път връзката между спорта, забавлението и здравето, които са важна част от нашето ежедневие, още от ранна детска възраст.

Специален гост ще бъде олимпийският медалист и четирикратен световен шампион Йордан Йовчев, който, ще се включи в играта.

Инициатори и организатори са Официалният фен клуб на Манчестър Юнайтед в България и “KWIAT”. Мачът ще се проведе тази събота, 29.10., от 10:00 ч., в закритото игрище на Спортен Комплекс “Симеоново” /бул. Симеоновско шосе 97Г/ .

Ще участват деца и младежи от приемни семейства, които ще бъдат в смесени отбори с членове на българския фен клуб на Манчестър Юнайтед. Преди благотворителния мач, на децата ще бъде направен безплатен очен скрининг, с цел превенция и регистриране на потенциални зрителни проблеми. Инициативата е част от поредицата активности, които българският лидер в производството на очила организира за профилактика на детското зрение и чийто посланик е Йордан Йовчев.

- реклама -spot_img