Hello!

- реклама -

Hello!Какво съдържа бр.55 / 21.02.2013 г.

 

 Ексклузивно:

 

Николай Дойнов : „Нямам своя дефиниция за щастие”

Известният водещ, който не допуска журналисти до личния си живот, разказва единствено пред екипа на Hello!България как успява да балансира успешно между работата и любовта. Какво поддържа плама на Ники Дойнов, как приемат той и близките му работата му на журналист и доволен ли е той от нея.

 

Не е необходимо любовта, интимните отношения и всички производни на това да бъдат за сметка на други неща. Напротив. Дайте да видим дали нещата могат да се допълват. Вероятно е трудно, но не е невъзможно.”

HELLO! България разкрива още:

Впечатленията на Ники Дойнов от Близкия изток – плетеница между война, страх и красота. Екстремен човек ли е журналистът, как съчетава силните усещания с работата си, изпълнил ли е детската си мечта, и още много други интересни факти само в новия ни брой!

 

 

САМО В НОВИЯ БРОЙ…

*„Според древна мъдрост човек умира, когато престане да се смее. Със своите незабравими образи и песни Тодор Колев постигна безсмъртието си.”                               

В своя нов брой HELLO!България се прекланя пред Тодор Колев – легендата, чието име събужда много усмивки и щастливи спомени. И в живота, и на сцената великият актьор, водещ и политик се превъплъти в много и разнолики роли, направили го безсмъртен. HELLO!България представя ексклузивни снимки от тези незабравими моменти.

*  Дъщерята на българския цар Симеон II – княгиня Калина, пристигна в София заедно със сина си Симеон-Хасан, за да се видят със семейството си и да изживеят една приказка сред красотите на царския дом във „Врана”.

 

 „По време на престоя си в царския дом във „Врана” Симеон-Хасан се забавляваше в парка и в кабинета на дядо си, като не пропусна да проучи всички ъгълчета на пропитото с историческа памет място.”

  

И ОЩЕ….

Единствено в HELLO!България:

 

–          Лондон, Париж, Ню Йорк… Семейство Бекъм отваря нова врата в живота си.

–          Йосиф Сърчаджиев между два свята

–          55 свещички за „Грами” – горещите двойки, разкритията и най-красивите тоалети

  

За списанието: HELLO!България излиза два пъти в месеца, през четвъртък. 92 страници само срещу 1,99 лв.! Безспорен лидер на пазара сред останалите лайфстайл издания вече 2 години.

 За издателството: S Media Team е лицензен партньор на най-престижните световни издателства: BBC Worldwide Magazines (за България, Сърбия, Македония, Косово, Албания и Черна гора); Haymarket Consumer Mediа, Hello! Limited и Axel Springer. Портфолиото на S Media Team включва световноизвестни и локални издания като BBC TopGear България, BBC GoodFood България, BBC Знание, MODA, HELLO! България, Yachting&Lifestyle, Prime_Time, AutoBild България и автомобилната информационна агенция Speed-Press.

- реклама -