Хардкор

- реклама -

Дичо и 100 Кила се включват в отбор по хардкор!

 

Природната красота и спокойствие на „Синеморец” зареди Дичо с неизчерпаем хъс за нови завоевания на музикалния терен. Той е готов да отбележи поредния гол с нов хит. Но този път негови съотборници са култовата хардкор банда Vendetta и рапърът 100 Кила. Шарената компания обещава доста интересен, дори екстремен мач срещу  традиционното и скучното. С една дума – ХАРДКОР!

„Хардкор” се казва новото парче, в което ще чуем мелодичните вокали на Дичо, дрезгавия тембър на 100 Кила, който ще нарежда в стил дъбстеп и режещите жици на група Vendetta.

Дичо винаги е бил фен на по-тежката музика и с удоволствие се завръща към здравия инструментал в лицето на Vendetta.

Хардкор (hardcore) означава нещо солидно и неразрушимо. А като термин в спорта английската думичка се използва за играч, който не се предава лесно и нищо не може да го пречупи. Разбира се, парчето се казва „Хардкор” заради музикалния стил, в който е издържано. Но изначалното значение на думата прозира в текста на песента, който е на български и акцентира на това, че момчетата работят толкова здраво, колкото и купонясват, че вървят напред и не се отказват да правят музика.

 

„Хардкор” е по текст на Vendetta и 100 Кила, музика – Vendetta и DJ Diamondz; аранжимент – Vendetta.

Парчето „Хардкор” ще излезе на бял свят през ноември месец и ще стане част от сингъл на Vendetta за Monster Energy. Подготвя се и видеоклип.

 

Vendetta е първата хардкор банда в България, създадена от трима приятели скейтъри през 1993-та година. През 2001-ва година към Делян Стефанов (вокали), Сименон Михайлов (китара), Марин Сладкаров (барабани), Мартин Георгиев (бас) и Петър Василев (китара) се присъединяват Александър Първанов – Шута (вокали) и Михайл Йосифов (китара).  Следват години на размазващи концерти в България и другите европейски страни, а момчетата са делили сцена с изпълнители, като Max Cavalera, Skarhead, Integrity и много други. Освен по екстремна музика, членовете на бандата си падат по също толкова екстремни спортове (барабанистът Марин е републикански шампион по скейтборд и сноуборд).

- реклама -