Как да остарееш като катедрала?

- реклама -

„Как да остарееш като катедрала?” – Анжел Вагенщайн отблизо

  В сряда „портретът отблизо” е посветен на Анжел Вагенщайн, великият титан на българската литература и драматургия. На 17 октомври той навършва 90 години, но за него това са само цифри. Силен и млад дух живее в автора на повече от 50 сценария на игрални, документални и анимационни филми. Творецът посрещна екипа на „Денят отблизо” с Мария в дома си, за да разкаже за нелекия си житейски път, за паденията и върховете, за миговете на радост, които са останали светли дири в спомените му. За себе си той казва: „Аз съм българче от еврейски произход!”

 В четвъртък зрителите са поканени на среща с едно конте – джентълмен, кавалер, префинен, изискан. Любомир Милчев- Денди е изискан писател, който доста често съвместява своето писане с вълнуваща авантюра от фотография. Мария ще го попита: кой е днес Денди – писател или светски хроникьор; кои са лайфстайлниците, дали е в мир с образа си, има ли български елит и дали намира мястото си в него.

 

            В петък здравната тема е посветена на повишаването на имунитета. В студиото ще се коментира кои методи са най-подходящи за повишаването съпротивителните сили на организма в сезона на вирусите – всичко за пробиотиците и хомеопатията. Предаването ще предложи и поредната демонстрация на шеф готвач, както и видеоматериали в рубриките „Известните отблизо”, „Вселената отблизо” и „Светът отблизо” – Израел.

 

„Денят отблизо” с Мария Андонова, от понеделник до петък, 10:10 часа!

- реклама -