Гъмзата с безплатен концерт

Гъмзата с безплатен концерт

в София на “TABIET-Възраждане  

 

Йордан Йончев – Гъмзата и неговото брас шоу ще открият първия кулинарно-музикален фестивал “TABIET, който ще се проведе от 28 април до 1 май в столичния парк „Възраждане”.

Именитият тромпетист и неговият брас бенд ще излязат на сцената в парк „Възраждане” в 21 часа на 28 април и ще свирят БЕЗПЛАТНО за своите фенове. Преди него любителите на добрата храна и качествената музика ще подгреят Славеят на Родопите Николай Славеев и надигравания на известни български състави.

Специално кулинарно шоу в 12 часа на 28 април ще направи известният готвач Иван Звездев, който ще представи и нестандартни рецепти.

Целодневна програма, специална сцена за деца с професионални аниматори, множество атракциони, танцови уъркшопи, демонстрации на известни готвачи, надяждания и спортни състезания с над 1500 награди са част от кулинарно-музикален фестивал “TABIET, който тръгва на национално турне.

Фестивалът е стахотна възможост за компаниите да представят своя каталог или нов продукт, особено в сферата на хранително-вкусовата промишленост.

“TABIET е не просто фестивал! “TABIET е пътешествие в света на кулинарните изкушения и хубавата музика.

Очаквайте ексклузивна информация за останалите звезди, които ще се включат в отделните издания на “TABIET” – кулинарен фестивал.

За кулинарно участие се запишете на тел: 0888 30 40 83, 0889 76 46 06

За музикално участие се запишете на тел: 0888 30 40 83, 0889 76 46 06

Повече подробности за “TABIET” – кулинарни фестивали научете на: https://www.facebook.com/TabietFest/?fref=ts

Повече подробности за “TABIET” – София  научете на: https://www.facebook.com/events/193606344488133/

Start typing and press Enter to search