Гала без кафе и глас до понеделник

- реклама -spot_img

Ларингит и бронхит е поставената диагноза на известната водеща

 

Гала трябва да спазва специален хранителен режим и да не говори до понеделник, това стана ясно от предаването „На кафе” тази сутрин. Както е известно, водещата не е на работа вече 10 дни заради вирусна инфекция, която я остави без глас. Докато я няма, Лара и Джуджи водят разговорите в студиото.

 Безпрецедентното отсъствие на Гала стана повод за появата на какви ли не слухове. Затова Зейнеб й отиде на гости, за да провери как върви лечението и каква е истината. Тв водещата посрещна с радост репортерката, но вместо нея на въпросите през цялото време отговаряше приятелят на Гала – Стефан. В интервюто за кратко се включи и дъщеря й Мари, която обясни, че дори и без глас майка й успява да й се кара, когато прецени, че е необходимо. Докато Стефан обясняваше как върви лечението, Гала пишеше с фулмастер на тефтер, за да каже колко й липсва предаването и целия екип и да благодари на Джуджи и Лара за всеотдайността.

 Прегледът при д-р Райнов от болница „Царица Йоанна” е установил, че Гала има ларингит, но състоянието й се е влошило и заради бронхит. Затова й е предписан прием на антибиотик, съчетан с всекидневни процедури по впръскване на етерични масла в гърлото, които облекчават състоянието на гласните връзки. Освен това Гала трябва да спазва и хранителен режим – забранени са й всякакви киселинни продукти, както и цитруси, кафе и пикантни храни. Задължително е да пази и гласов покой и дори не трябва да шепне, което е по-опасно и от напъните да говори. Гала показа, че има глас, но и бързо след това замъча, за да оздравее по-бързо. Лекуващият лекар обеща в понеделник водещата да е в ефир.  

- реклама -spot_img