ХУЛИО ИГЛЕСИАС ВЕЧЕРЯ БОН ФИЛЕ ОТ КОБЕ

- реклама -spot_img

ХУЛИО ИГЛЕСИАС ВЕЧЕРЯ ФРЕНСКИ ГЪШИ ДРОБ И

ТЕЛЕШКО БОН ФИЛЕ ОТ КОБЕ

Легендарният латино певец представи дълъг списък с изисквания
преди да излезе на сцената в Арена Армеец снощи

 

За пореден път снощи Хулио Иглесиас омагьоса вярната си българска публика с неостаряващите си хитовете , емблематични за няколко поколения романтични души.

Хулио Иглесиас пя снощи около два часа в столичната „Арена Армеец“ по покана на Продуцентска компания АРТ БГ.

Преди да излезе на сцената обаче, известният с перфекционизма си Хулио Иглесиас отправи към организаторите дълъг списък с изисквания за времето на  пребиваването си в гримьорната. Певецът пожелал храната да му бъде поднесена в китайски порцелан със сребърни прибори, а блюдата да му бъдат сготвени в импровизирана кухня зад сцената, за да бъдат поднесени броени минути след приготвянето й.

Иглесиас държал лично да одобри готвачите, които ще погрижат за менюто му. Сред няколко топ-шефа в България, той избрал готвачите от ресторант “Te Quiero” не само заради отличното реноме на класния ресторант, а и заради дългогодишния им професионален опит в родната му Испания.

Специалистите от “Te Quiero” приели хладнокръвно всички капризи на сеньор Иглесиас и с усмивка на уста творили цял следобед  в „Арена Армеец“  цял куп изкушения на иберийската  и световна кухня. 

Певецът много държал да му бъдат поднесени гъши дроб и френско бейби петле, както и стекове от рядкото телешко бон филе от Кобе, топ специалитет в ресторант „Te Quiero”. Хулио Иглесиас похапнал и салати с морски дарове, домати с прясна биволска моцарела (Бурата), както и няколко различни видове супи.

След края на концерта си в „Арена Армеец“ Хулио Иглесиас се срещна с посланика на Испания и родната прима на българската естрада Лили Иванова.

- реклама -spot_img