EVA

- реклама -

Брад Пит среща EVA през ноември

  

През ноември списание EVA ще зарадва всички жени с корица на един от най-красивите мъже в света – Брад Пит. С традиционно съблазняващ вид, косата му е с дължината, която помним от лентата „Легенди за страстта”, а визията на актьора е от специална фотосесия, създадена през погледа на любимия режисьор на Холивуд Джо Райт.

 Кино темата продължава на страниците на новия брой, където ще се запознаем отблизо с водещата на предаването „Събуди се” – Мирослава Иванова, в светлината на професионалист, майка и  съпруга, както и на истинска двойничка на актрисата Кортни Кокс от сериала „Приятели”.

 Очакват ни ексклузивно интервю с Дженифър Лопес броени дни преди дългоочаквания й концерт в  София, 22-годишната Кристен Стюарт от вампирската сага „Здрач”, както и  няколко любопитни факти от миналото на главната редакторка на американския Vogue – „желязната“ повелителка на модата Ана Уинтур. В специален проект под наслов “Софийски потайности” EVA си поставя задачата да представи духа на столичната бохема чрез предпочитани от нея  улици в големия град. Първата спирка през ноември e на ул. “Христо Белчев”.

 

Новият хит за отслабване – канелата, и нейните чудотворни ефекти разкрива д-р Георги Гайдурков, ръководител на консултативен център за безлекарствена терапия. И не на последно място – зимни милитъри палта, блясък и много дантела са основните акценти в 55 страници мода през есента. 

- реклама -