Ели Гигова и рапърът Бобо

- реклама -

Ели Гигова и рапърът Бобо в „Срещу новините“ по БНТ1

Тази събота развлекателното шоу на БНТ1 „Срещу новините“ ще дискутира темата: „Всенародно щастие или масови протести щеше да докара определянето на минималната заплата по региони?“. Водещите Играта и Косьо Лунгов ще обсъдят въпроса с икономистa Петър Ганев, докторa по икономика – Величка Рангелова, Костадин Костадинов от ВМРО и бизнесдамата – Ваня Червенкова.

Специален гост на предаването тази събота ще бъде рапърът, който всички БГ музиканти искат в парчетата си, за да бъдат хитови – Бобо.

 

В неделя зрителите ще разберат отговора на въпроса: „Кога всички ще се признаем за македонци?“. В това международно начинание ще се включат юристът, роден в Македония и живеещ в България – Петър Колев, както и председателят на „Българо-македонско дружество за приятелство“ и преподавател по философия в СУ „Св. Климент Охридски“ –  проф. Иван Калчев.

Специални гости на „Срещу новините” в неделя ще бъдат ТВ водещата Ели Гигова, Георги Касабов – NDOE от хип-хоп бандата DRS, Владимир Димитров – Черния от YoungBByoung и Любен Гешев – инициатор на проект за аудио книги.

 

Гледайте сатиричното шоу на БНТ „Срещу новините” всяка събота и неделя от 19:00ч. само по БНТ!

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -